Η πρώην του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί, ήρθε Ελλάδα για τον γάμο γνωστής influencer

Η πρώην του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί, ήρθε Ελλάδα για τον γάμο γνωστής influencer

Η 31χρονη καλλονή ήταν καλεσμένη σε έναν γάμο υπερπαραγωγή, πήγε στον Αντώνη Ρέμο και απόλαυσε την παραμονή της στην Ελλάδα, χορεύοντας και διασκεδάζοντας - Δείτε φωτογραφίες

seima-atzoun
Η Σεϊμά Σουμπασί, πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των τουρκικών media, Ατζούν Ιλιτζαλί, επισκέφτηκε την Ελλάδα για τον γάμο της γνωστής influencer της Τουρκίας, Ντίλα Ταρκάν.

Η 31χρονη καλλονή διασκέδασε με φίλους και το νεόνυμφο ζευγάρι σε έναν γάμο υπερπαραγωγή, απόλαυσαν από κοντά τον Αντώνη Ρέμο στο Nox, ενώ το μπάτσελορ πάρτι έγινε στον Αστέρα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σεϊμά Σουμπασί δεν σταματάει να χορεύει και να διασκεδάζει, ενώ την παράσταση «έκλεψε» το φουστάνι που επέλεξε για το χαρμόσυνο γεγονός των φίλων της.

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, η Σουμπασί έγραψε: «Δεν θα πω ότι νιώθω σαν τη Σταχτοπούλα ή οποιαδήποτε άλλη όμορφη πριγκίπισσα του παραμυθιού. Νιώθω σαν την Τίνκερμπελ! 💫🧚 Είναι σαν να έχω ένα μαγικό ραβδί στο χέρι μου και δίνω καλή ενέργεια σε όλους🤗 Και είναι τόσο καλό συναίσθημα.. Νιώθω την επιστροφή αυτής της ενέργειας μέσα μου, πιστέψτε με…»

Κλείσιμο

Τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή στην Κυανή Ακτή με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και παρανυφάκι την κόρη τους Μελίσα, το διαζύγιο του Μr Survivor με την πανέμορφη Σεϊμά Σουμπασί, είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Το ίδιο και η απόφαση του δικαστηρίου που έδινε στον Ιλιτζαλί την επιμέλεια της εξάχρονης κόρης τους. Το ζευγάρι που βίωσε τον απόλυτο έρωτα για περίπου 8 χρόνια χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ γρήγορα έγινε γνωστό ότι η Σεϊμά βρήκε τον αντικαταστάτη του 50χρονου Ατζούν στο πρόσωπο του όμορφου και πολύ νεότερου φυσικά DJ, Γκουίντο Σένια, ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Φήμες υποστηρίζουν πως ο νέος σύντροφος της Σουμπασί είναι ο 28χρονος επιχειρηματίας Ρασάν Κόσνα από το Ιράκ και πρώην της τραγουδίστριας, Εμπρού Γκιουντές.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο στην Ελλάδα

277188661_686595475815857_2283781201804029373_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης