Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος για Στέλιο Χανταμπάκη: «Ενοχλεί πολλούς, αλλά κανείς δεν μιλάει»

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος για Στέλιο Χανταμπάκη: «Ενοχλεί πολλούς, αλλά κανείς δεν μιλάει»

«Γιατί ψηφίσατε τον Στέλιο που είναι καλός παίκτης όπως λέτε, αγωνιστικά και έχει και αντίληψη;» αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Μήπως υπάρχουν άλλα από πίσω;»

survivor-all-star__53_
O Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως δεν τρέφει πλέον, μεγάλη εκτίμηση για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ειδικότερα μετά από όσα συνέβησαν με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor All Star.

Ο παίκτης των Κόκκινων μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως όλοι οι παίκτες έχουν πρόβλημα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, όμως κανείς δεν μιλάει.

«Ενοχλεί πολλούς, αλλά κανείς δεν μιλάει. Έρχονται οι συμπαίκτες μου και μου λένε "δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μπάρτζη, που δεν τον συμπαθεί", "δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μαρτίκα, που δεν τον συμπαθεί". Ωραία ρε φίλε, βγείτε και πείτε το. Γιατί το λέτε σε μένα; Εγώ πρέπει δηλαδή, να ανοίξω πάλι συζήτηση στο συμβούλιο; Βγείτε και πείτε τα εσείς», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cscukn0wsbap)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι συμπαίκτες του ψήφισαν αντίθετα με τα κριτήρια που ισχυρίζονται ότι λαμβάνουν υπόψιν τους. Όπως είπε, αν όντως ψήφιζαν αγωνιστικά, τότε δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στον τάκο ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά ο Τάκης Καραγκούνιας. 

«Λέει ο Μαρτίκας ότι μαγειρεύτηκε και ήταν συνεννοημένες οι ψήφοι για τον Στέλιο. Ωραία, ήταν συνεννοημένοι αυτοί οι τρεις. Οι υπόλοιποι τέσσερις που είναι και αντικειμενικοί και κρίνουν αγωνιστικά, γιατί δεν ψήφισαν τον Τάκη; Που ήταν και η πλειοψηφία; Τέσσερα άτομα. Εμείς ήμασταν τρεις, οι μάγειρες. Εγώ, ο Τάκης και η Μελίνα. Οι υπόλοιποι τέσσερις γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη; Και πήρα εγώ δύο ψήφους και ο Κόρο άλλη μία;», δήλωσε. 

Τέλος, συμπλήρωσε: «Για πείτε μου παιδιά, για απαντήστε μου κόκκινη ομάδα. Γιατί ψηφίσατε τον Στέλιο που είναι καλός παίκτης όπως λέτε, αγωνιστικά και έχει και αντίληψη και ψηφίσατε εμένα; Γιατί δεν ψηφίσατε τον Τάκη; Μήπως υπάρχουν άλλα από πίσω; Για πείτε μου λίγο»

Ειδήσεις σήμερα:

14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και σκότωσε 8 μαθητές και έναν φύλακα

Πατέρας στο Ίλιον έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης