Άννα Γουίντουρ - Μπιλ Νάι: Ξεκαθαρίζουν ότι είναι απλά «φίλοι» μετά τις φήμες που πυροδότησαν στο Met Gala

Άννα Γουίντουρ - Μπιλ Νάι: Ξεκαθαρίζουν ότι είναι απλά «φίλοι» μετά τις φήμες που πυροδότησαν στο Met Gala

Η αρχισυντάκτρια της Vogue και ο διάσημος ηθοποιός έχουν κινήσει και στο παρελθόν την περιέργεια για την κατάσταση της σχέσης τους

billy_nighy_anna_wintour
Ο Μπιλ Νάι και η Άννα Γουίντουρ ήγειραν υποψίες ότι βρίσκονται σε ερωτική σχέση, όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Νάι, ωστόσο, διευκρίνισε ότι αυτός και η Γουίντουρ είναι απλώς «πολύ καλοί φίλοι».

Η Γουίντουρ, η οποία διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση μόδας για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης από το 1995, έφτασε στο Gala τη Δευτέρα 1 Μαΐου χέρι-χέρι με τον Νάι. Για την περίσταση, η οποία τίμησε τον εκλιπόντα φίλο της Καρλ Λάγκερφελντ, φόρεσε ένα παλτό με μοτίβο πάνω από μια ασημένια, σατέν φούστα.

Ο Νάι φόρεσε μαύρο κοστούμι μαζί με λευκό πουκάμισο με κουμπιά και ναυτικό μπλε γραβάτα. Καθώς το ζευγάρι πόζαρε για φωτογραφίες, η Γουίντουρ είχε το χέρι της τυλιγμένο γύρω από το χέρι του πρωταγωνιστή του «Love, Actually».
000_33E9473

Παρόλα αυτά, σε δήλωσή του στην εφημερίδα Independent, εκπρόσωπος του Νάι αρνήθηκε ότι βγαίνει με τη Γουίντουρ. «Ο Μπιλ και η Άννα είναι απλώς πολύ καλοί φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες», ανέφερε η δήλωση. «Δεν βρίσκονται σε σχέση».

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Δεκέμβριο του 2022, όταν εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη για την προβολή της ταινίας «Living» του διάσημου ηθοποιού, για την οποία κέρδισε και υποψηφιότητα για τα Όσκαρ. Τότε, η Telegraph ανέφερε ότι ο ηθοποιός και ο δημοσιογράφος, που είναι φίλοι εδώ και χρόνια, είχαν μια ιδιωτική, ρομαντική σχέση.

Οι φήμες ότι το δίδυμο βγαίνει ραντεβού, επίσης, αναζωπυρώθηκαν το 2018, αφού εθεάθησαν μαζί σε ένα θέατρο στο Λονδίνο. Ο Νάι ασχολήθηκε εν συντομία με τις εικασίες για τα ραντεβού στη Page Six εκείνη την εποχή, λέγοντας: «Υπάρχουν πολλές φήμες για μένα και πιθανότατα για την Άννα».

Κλείσιμο
Πριν οι θαυμαστές εικάσουν ότι βγαίνει με τον Νάι, η Γουίντουρ ήταν παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Σάφφερ από το 1984 έως το 1999. Το ζευγάρι έχει δύο κοινά παιδιά, τον Τσαρλς, 38 ετών, και τη Μπι, 35 ετών.

Η αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με τον Σέλμπι Μπράιαν πριν χωρίσουν το 2020. Ο Νάιέχει επίσης μια κόρη, τη Μέρι, 38 ετών, την οποία μοιράζεται με την πρώην του, Νταϊάνα Κουίκ.

Τη Δευτέρα, η ετήσια εκδήλωση του Met Gala απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο της Γουίντουρ και σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ. Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν «προς τιμήν του Καρλ» και είδε πολλές διασημότητες να περπατούν στο κόκκινο χαλί με εμφανίσεις που αντιπροσώπευαν τον σχεδιαστή και το έργο του.

Φωτογραφίες:  ANGELA WEISS / AFP

Ειδήσεις σήμερα

Τουρκία - CNN: Ποιοι θα ρίξουν τον Ερντογάν - Ο φόβος της αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων

«Στο σφυρί» 35 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα - Ποια βγαίνουν σε πλειστηριασμό

ΗΠΑ: Έφηβος αποβλήθηκε απ' το σχολείο, γιατί φορούσε μπλουζάκι που έγραφε «υπάρχουν μόνο δύο φύλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης