H Σερ χώρισε με τον 37χρονο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς

H Σερ χώρισε με τον 37χρονο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου έξι μήνες

H Σερ χώρισε με τον 37χρονο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς
Alexander_Edwards__Cher
Η Σερ και ο σύντροφός της, Αλεξάντερ Έντουαρντς, χώρισαν μετά από έξι μήνες. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ζήτησε τον χωρισμό ή γιατί αποφάσισαν να δώσουν τέλος, ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι θαυμαστές είχαν την εντύπωση ότι το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο, όταν η Σερ εθεάθη να φοράει ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι τον Δεκέμβριο του 2022. Ωστόσο, το TMZ ανέφερε σε τελευταίο του άρθρο, ότι δεν ήταν ποτέ αρραβωνιασμένοι και προσποιήθηκαν ότι ήταν έτσι, για να τροφοδοτήσουν τις φήμες.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022, όταν φωτογραφήθηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι. Η 76χρονη Σερ αργότερα διευκρίνισε πώς γνωρίστηκαν και απάντησε στις ανησυχίες των θαυμαστών σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους. 

Προκειμένου να υπερασπιστεί τη σχέση τους και την επιλογή της, η Σερ είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και χρησιμοποίησε μια φράση του αγαπημένου της. «Στα χαρτιά μοιάζει περίεργο ακόμα και σε εμένα. Ο ΑΕ λέει πως η αγάπη δεν γνωρίζει από μαθηματικά».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου τον περασμένο Οκτώβριο και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η σταρ, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. «Είναι κάτω από 36. Εκείνος με κυνήγησε, μέχρι που βρεθήκαμε κάπου στη μέση. Είναι ο σταθερός της υπόθεσης κι εγώ εκείνη που αλλάζει συνεχώς. Αγαπιόμαστε. Κυρίες μου, μην τα παρατάτε ποτέ»  είχε δηλώσει.

Ποιος ήταν ο σύντροφος της Σερ 
Ο Αλεξάντερ Έντουαρντς είναι μουσικός παραγωγός της Universal Music Group και μέχρι και πριν από ένα χρόνο απασχολούσε τα ξένα μέσα ενημέρωσης, με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή

Πιο συγκεκριμένα, το όνομά του είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τις κατηγορίες της πρώην του, Άμπερ Ρόουζ, η οποία είναι μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού SlutWalk (που υπερασπίζεται θύματα βιασμού και κακοποίησης). Ο Έντουαρντς είχε κατηγορηθεί ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα, η Ρόουζ δεν δίστασε να τον εκθέσει και δημόσια στο Instagram.


Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Δείτε βίντεο: H Σερ χώρισε με τον 37χρονο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς
H Σερ χώρισε με τον 37χρονο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς



Ειδήσεις σήμερα

Στο 4,5% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο - Στο 7% στην Ευρωζώνη

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Πώς ένα ντοσιέ προκάλεσε την τραγωδία με το F16 στην Ισπανία - 8 χρόνια στα δικαστήρια το δυστύχημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης