Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για να ξεκινήσει ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision με τις πρώτες πρόβες να έχουν γίνει ήδη.
Ο Andrew Lambrou που εκπροσωπεί για φέτος την Κύπρο, έκανε την πρώτη του επίσημη πρόβα, αποκαλύπτοντας τα σκηνικά που επέλεξε για φέτος η κυπριακή αποστολή.
Ο τραγουδιστής έδωσε ένα σόου με αντιφατικά εφέ, αφού από τη μία «καίγεται» στις φλόγες και από την άλλη «ρέει» ανάμεσα σε καταρράκτες.
Δείτε το βίντεο
Ο Victor Vernicos αναμένεται να κάνει τη δική του πρόβα σήμερα το μεσημέρι, με το «What They Say». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το σκηνικό θα είναι λιτό, με τον 16χρονο να βρίσκεται τελείως μόνος του επί σκηνής.
Την πρόβα της έκανε και η Loreen, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Σουηδία και είναι το απόλυτο φαβορί, μιας και πολλά από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης τη θέλουν να παίρνει ξανά τη νίκη, μετά τον θρίαμβο με το «Euphoria» που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012.
Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στον β' ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Victor Vernicos θα τραγουδήσει 8ος την μπαλάντα του με τίτλο «What They Say» και ο Andrew Lambrou θα παρουσιάσει 6ος το κομμάτι του, που λέγεται «Break a Broken Heart».
Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι υπόλοιπες χώρες
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.