Ηρώ Μουκίου: Υπήρξε μια πολύ καλή, έντονη σχέση με τον Σωτήρη Μουστάκα

Ηρώ Μουκίου: Υπήρξε μια πολύ καλή, έντονη σχέση με τον Σωτήρη Μουστάκα

«Υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση και καλά εγώ, να τον θαυμάζω και να τον εκτιμώ, το θέμα είναι ότι ήταν αμφίδρομο σε εμένα αυτό, σε μια πολύ νέα ηθοποιό» συμπλήρωσε

iro-moukiou
Η Ηρώ Μουκίου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και στη γνωριμία της με τον Σωτήρη Μουστάκα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον αείμνηστο συνάδελφό της.

«Εγώ δεν έπαιζα στις επιθεωρήσεις, αλλά στις πρόζες που έκανε ο Μουστάκας. Στις κωμωδίες με είχε επιλέξει πρώτη φορά να κάνω την κόρη του στο "Πρόσεχε τη ντουλάπα" μαζί με τον Βουτσά. Και από τότε, υπήρξε μια πολύ καλή, έντονη σχέση. Με ξαναπήρε σε άλλη μια δουλειά του, το "Κλουβί με τις τρελές", μετά τον θάνατο της Αλίκης», περιγράφει η ηθοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csawxr57nj41)

Όπως είπε στη συνέχεια, έτρεφε έναν μεγάλο θαυμασμό, αλλά και σεβασμό για εκείνον. «Υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση και καλά εγώ, να τον θαυμάζω και να τον εκτιμώ, το θέμα είναι ότι ήταν αμφίδρομο σε εμένα αυτό, σε μια πολύ νέα ηθοποιό. Οι σκηνοθέτες τότε, δεν ασχολούνταν μαζί μας. Με εμάς που δεν ήμασταν πρώτα γυναικεία ονόματα στην κωμωδία. Πήγαινα λοιπόν και τον ρωτούσα "πώς να το πω; Πώς να το κάνω αυτό;". Μου έδινε οδηγίες, εκείνος μου έμαθε το timing», εξήγησε η ηθοποιός.

Τότε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε για τον ηθοποιό: «Ο Μουστάκας ήταν μαέστρος, είχε κάνει χιλιόμετρα στο θέατρο. Έβγαινε στη σκηνή, σταματούσε κι η σιωπή του έφερνε χειρόκρότημα».

«Ήταν όμως, και δραματικός ηθοποιός ο Σωτήρης Μουστάκας», συμπλήρωσε τότε, η Ηρώ Μουκίου.



Ειδήσεις σήμερα:

First Republic Bank: «Βόμβα» στις ΗΠΑ - Κατέρρευσε η τράπεζα, στην JPMorgan περνούν οι καταθέσεις

Νέα Υόρκη: Με ελληνικές σημαίες και Εύζωνες γέμισε η 5η λεωφόρος στο Μανχάταν

Εκλογές 2023: Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης