ΗΗρώ Μουκίου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε έναν επικίνδυνο θαυμαστή που είχε στο παρελθόν.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, εξήγησε τον τρόπο, με τον οποίο «χειρίζεται» τους θαυμαστές της.
«Τους ευχαριστείς πολύ ευγενικά και τους αποφεύγεις. Το να έχεις θαυμαστές είναι πολύ ωραίο και όταν περνάς τα 50, λες "αχ, τι ωραία που είχα θαυμαστές"», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co9c3ig6js3l)
Ωστόσο, δήλωσε πως οι εμμονικοί θαυμαστές είναι «επικίνδυνες περιπτώσεις». «Ο εμμονικός θαυμαστής είναι κάτι που με τρομάζει. Μου έχει συμβεί να με πάρει κάποιος από πίσω, να μου μιλά και να μου ψιθυρίζει και να νιώθω την φωνή του στο αυτί μου. Πήρα ταξί κι έφυγα», περιέγραψε η ηθοποιός.
Τέλος, αναφέρθηκε σε μια δουλειά που έχασε, επειδή δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του παραγωγού. «Είναι κάτι που συμβαίνει. Έχασα τη δουλειά. Ήξερα όμως, πως αν την έπαιρνα, θα ήμουν στεναχωρημένη, γιατί θα ήξερα τον λόγο που την έχω πάρει. Ήταν ξεκάθαρο φλερτ, μου είπε "ή τρώμε μαζί απέναντι που έχει ένα ωραίο εστιατόριο ή προχώρα παρακάτω"», είπε κλείνοντας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.