Εύη Σαλταφερίδου: Η αντίδρασή της όταν έμαθε για το unfollow από τον Ηλία Γκότση - Δείτε το βίντεο

Εύη Σαλταφερίδου: Η αντίδρασή της όταν έμαθε για το unfollow από τον Ηλία Γκότση - Δείτε το βίντεο

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και έκανε εμένα unfollow» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star - Δείτε το βίντεο

ebi_saltaferidou
Η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία αποχώρησε από το Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο, ενημερώθηκε για το unfollow του φίλου της, Ηλία Γκότση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου, είπε για το unfollow: «Εμένα; Δεν το ήξερα είναι η αλήθεια. Δεν το γνώριζα, δεν μπορώ να φανταστώ εμένα συγκεκριμένα γιατί μπορεί να με έχει κάνει unfollow, παρόλο που καταλαβαίνω».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ρώτησε αν ο Ηλίας Γκότσης έχει κάνει και άλλους παίκτες unfollow, στο οποίο η δημοσιογράφος της απάντησε ότι έχει κάνει και τον Ηλία Μπόγδανο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs882gknjaap)

Στη συνέχεια, η Εύη Σαλταφερίδου σχολίασε το περιστατικό που είχε να κάνει με τη λίστα με τα ψώνια που είχε ζητήσει ο Ηλίας Γκότσης από τους ντόπιους. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και έκανε εμένα unfollow. Καταλαβαίνω πως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του σε όσα έγιναν γιατί συμμετείχαν και άλλοι σε αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας…».

Κλείσιμο
«Την ημέρα που έγινε το σκηνικό, σήκωσα το χέρι μου στο συμβούλιο, όχι γιατί συμμετείχα, αλλά γιατί ήθελα να πω δεν υπήρχε περίπτωση ο Ηλίας να είχε επαφή με τηλέφωνο. Το χαρτάκι όταν το είδα εξεπλάγην και πάλι είπα ότι δεν αποκλείεται να το έχει γράψει ο Ηλίας γιατί δεν ξέρει αγγλικά, δηλαδή εγώ το είπα γιατί πραγματικά το γνωρίζω, κόβω το χέρι μου, κόβω το κεφάλι μου για αυτό το πράγμα», πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor.

«Δεν μπορούσα να πάρω παραπάνω μέρος από το να πω ότι ξέρω ότι δεν παίζει να το έχει γράψει ο Ηλίας και ξέρω ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα. Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν, ενώ έτρωγαν περισσότερο», είπε τέλος η Εύη Σαλταφερίδου.

Ειδήσεις σήμερα:

«Αρχηγέ μπορείς;» - Πώς ο Μητσοτάκης έδωσε το OK στον Φλώρο για την πτήση του C-130 στο Σουδάν

Πατήσια: «Τον χτυπούσαν μπροστά στους δασκάλους μέχρι που λιποθύμησε» - Τι λέει η μητέρα του 11χρονου

Euroleague: Ζητά συγγνώμη τώρα ο «παλαιστής» Γιαμπουσέλε για την λαβή στον Έξουμ στον αγώνα Ρεάλ - Παρτιζάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης