Το απόσπασμα με τις δηλώσεις της, αλλά και ο καβγάς των δύο γυναικών προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μαρία Αντωνά να κάνει το δικό της σχόλιο επί του θέματος.
«Η Σταυρούλα πώς έμαθε τι λέει για εκείνη η Μελίνα κι απαντάει; Κανονικά ο δημοσιογράφος δεν δίνει πληροφορία στον παίκτη για το τι είπε ο άλλος στην προσωπική συνέντευξή του», τόνισε αρχικά η δημοσιογράφος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs88llg2pbzt)
Στη συνέχεια, ανέφερε πως πιστεύει ότι η Μελίνα Μεταξά δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απλώς ήθελε να αποκαλύψει τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.
«Δεν νομίζω ότι η Μελίνα σχετίζεται ούτε ερωτικά, ούτε τίποτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η κοπέλα έχει μια πολύ σοβαρή σχέση έξω, ήταν η ευκαιρία που βρήκε για να ξεσκεπάσει τη σχέση τους», δήλωσε η Μαρία Αντωνά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.