'Ειμι Γουάινχαουζ: Θα κυκλοφορήσει νέο βιβλίο με αποσπάσματα από τα προσωπικά της ημερολόγια

'Ειμι Γουάινχαουζ: Θα κυκλοφορήσει νέο βιβλίο με αποσπάσματα από τα προσωπικά της ημερολόγια

Με τίτλο «Amy Winehouse: In Her Words», το βιβλίο θα δώσει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να δουν τη ζωή της μέσα από τα μάτια της

eimi-gouainhaouz
Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τον θάνατο της Έιμι Γουαϊνχάουζ, στο σπίτι της στο Κάμντεν στο βόρειο Λονδίνο, όμως το έργο της εξακολουθεί να τιμάται μέχρι σήμερα. Στη σύντομη ζωή της, κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, το Frank (2003) και Back To Black (2006).

Οι θαυμαστές της θα μπορούν σύντομα να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στις σκέψεις και τη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας στο επερχόμενο βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words», το οποίο θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα προσωπικά της ημερολόγια, φωτογραφίες, αλλά και σημειώσεις της.

Η κυκλοφορία του βιβλίου ανακοινώθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της, τα οποία διαχειρίζεται πλέον, το ίδρυμα Έιμι Γουαϊνχάουζ.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, το βιβλίο εριλαμβάνει «τα ημερολόγιά της, που δεν έχουν δημοσιευθεί ξανά, χειρόγραφους στίχους και οικογενειακές φωτογραφίες» για να προσφέρει «μια σπάνια εικόνα για το κορίτσι που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος».

Τον πρόλογο του «Amy Winehouse: In Her Words» έγραψαν οι γονείς της, Τζάνις και Μιτς Γουαϊνχάουζ, οι οποίοι είπαν ότι «είναι μία όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Έιμι που δείχνει μια άλλη πλευρά της - τη διασκεδαστική και πνευματώδη».

«Θελήσαμε να τη μοιραστούμε με τους θαυμαστές της Έιμι, ώστε και εκείνοι να απολαύσουν την Έιμι, μέσα από τα δικά της λόγια», επισήμαναν.

Το βιβλίο 288 σελίδων θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins Publishers.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:


«Φοροπαγίδα» για όσους «ξεχνούν» να ενημερώσουν την εφορία για λήξεις ενοικίων


Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ


Με καλό καιρό θα φύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, με άστατο θα επιστρέψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης