Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ έχουν ακούσει διθυριμβικά σχόλια τόσο για την εμφάνισή τους, όσο και για το σώμα τους, αφού η ταινία περιλαμβάνει πολλές... ερωτικές σκηνές.
Σε μία νέα της ανάρτηση, η Σάλμα Χάγιεκ θυμάται στιγμές από τα γυρίσματά τους και δημοσίευσε μια φωτογραφία, με τους δυο τους στο καμαρίνι.
Σε αυτή, φαίνονται να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ ο ηθοποιός φοράει μόνο το εσώρουχό του. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σάλμα Χάγιεκ έγραψε: «Όσοι δεν γυμναζόμαστε καθημερινά, κρατάμε τα ρούχα μας».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.