Μαρία Παπαλάμπρου: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του συζύγου της - «Η ψυχή σου είναι εδώ»

Μαρία Παπαλάμπρου: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του συζύγου της - «Η ψυχή σου είναι εδώ»

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού, με αφορμή τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Τάσου Αλεξόπουλου

papalamprou_aleksopoulos
Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Τάσου Αλεξόπουλου, καλλιτεχνικού παραγωγού και συζύγου της ηθοποιού, Μαρίας Παπαλάμπρου, η οποία έκανε μία σχετική ανάρτηση.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Μαρία Παπαλάμπρου ανέβασε μία φωτογραφία του εκλιπόντα, με τον οποία έχει αποκτήσει μία κόρη. 

Το στιγμιότυπο, συνόδευσε με το μήνυμα: «Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια έφυγες αγαπημένε μου Τάσο από τη ζωή. Το σώμα σου δεν είναι εδώ, είναι όμως πάντα για μένα και τη Φαίδρα μας εδώ η ψυχή σου, το χαμόγελό σου, η αγάπη σου, η τρυφερότητα σου, η έμπνευσή σου, η δημιουργικότητά σου. Είσαι η χαρά της ζωής μας και ας μην είσαι εδώ».

Δείτε την ανάρτηση

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια έφυγες αγαπημένε μου Τάσο από τη ζωή. Το σώμα σου δεν είναι εδώ, είναι όμως πάντα για μένα...

Posted by Maria Papalamprou on Tuesday, April 25, 2023


Η Μαρία Παπαλάμπρου έχει αναφερθεί πολλές φορές στον χαμό του Τάσου Αλεξόπουλου και το κενό που της άφησε η απώλειά του.  Πρόσφατα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει μαζί με την κόρη της το εξωτερικό.

«Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, την Φαίδρα. Είχα την ανάγκη να βρεθώ πιο κοντά στην οικογένεια. Είχα φυσικά, κι εκεί πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά όταν έχεις μια απώλεια, τόσο σημαντική για τη ζωή σου, έχεις την ανάγκη των πολύ κοντινών σου ανθρώπων, με τους οποίους έχεις μεγαλώσει και με αυτούς που ξέρους ότι δεν χάνεσαι ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6xc71gvyex)
Κλείσιμο
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει: «Ο σύζυγός μου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής και αυτό ήταν ένα πολύ γοητευτικό κομμάτι, το να γνωρίζεις μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν κάνει τόσο μεγάλη καριέρα. Με τους Scorpions ειδικά, επειδή τους έχουμε φέρει πάρα πολλές φορές στην Ελλάδα, η τελευταία φορά που τους φέραμε ήταν στο Καλλιμάρμαρο, έχουμε κρατήσει σχέσεις. Είμαστε φίλοι με τους Scorpions».

«Με τον σύζυγό μου είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση, ήμασταν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Μου λείπει πολύ. Πλέον, όμως, έχω σταθεί απέναντι στα πράγματα και τα έχω φιλοσοφήσει. Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να παίρνω την ζωή πάντα από την αισιόδοξη πλευρά της, αισθάνομαι τυχερή που έζησα μαζί του τουλάχιστον αυτά τα χρόνια που έζησα και έζησα μία τόσο όμορφη ζωή»  τόνισε. 

Φωτογραφί άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Επιδείνωση του καιρού σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ο Μητσοτάκης ξεδιπλώνει ατζέντα αύξησης μισθών και μείωσης φόρων - Σήμερα το πρόγραμμα της ΝΔ

Η ισοψηφία που έφερε δύο στον τάκο και τα στατιστικά των παικτών από την αρχή του Survivor All Star - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης