Η Μαρία Παπαλάμπρου μιλά για τον θάνατο του συζύγου της - «Μου λείπει πολύ»

Η Μαρία Παπαλάμπρου μιλά για τον θάνατο του συζύγου της - «Μου λείπει πολύ»

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Τάσος Αλεξόπουλος, πέθανε στις 26 Απριλίου 2019

papalamprtoy
Συνέντευξη στο «Love It» παραχώρησε η Μαρία Παπαλάμπρου την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με τον προφυλακισμένο για σεξουαλική παρενόχληση και άσχημη συμπεριφορά Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς και για την δύσκολη απώλεια του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαλάμπρου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση στο σίριαλ "Ο Πέτρος και Τα Κορίτσια του" με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχα μία πολύ καλή εμπειρία μαζί του, δεν είχα κάποιο πρόβλημα».

«Δεν μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω προσωπικά και για τα οποία έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη, που είναι και η μόνη αρμόδια για να κρίνει» υποστήριξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cggnlwzsh2j5-st)

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον του άντρα της, Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Απριλίου 2019: «Ο σύζυγός μου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής και αυτό ήταν ένα πολύ γοητευτικό κομμάτι, το να γνωρίζεις μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν κάνει τόσο μεγάλη καριέρα. Με τους Scorpions ειδικά, επειδή τους έχουμε φέρει πάρα πολλές φορές στην Ελλάδα, η τελευταία φορά που τους φέραμε ήταν στο Καλλιμάρμαρο, έχουμε κρατήσει σχέσεις. Είμαστε φίλοι με τους Scorpions».

«Με τον σύζυγό μου είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση, ήμασταν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Μου λείπει πολύ. Πλέον, όμως, έχω σταθεί απέναντι στα πράγματα και τα έχω φιλοσοφήσει. Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να παίρνω την ζωή πάντα από την αισιόδοξη πλευρά της, αισθάνομαι τυχερή που έζησα μαζί του τουλάχιστον αυτά τα χρόνια που έζησα και έζησα μία τόσο όμορφη ζωή» δήλωσε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πειρατές απήγαγαν συνολικά έξι μέλη του πληρώματος ελληνόκτητου πλοίου στον Κόλπο της Γουινέας

Ακίνητα: Μεταβιβάσεις με τις παλαιές αντικειμενικές έως και τις 31 Ιανουαρίου του 2022, χρονική «ανάσα» ενός μήνα

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης