Η επιστροφή του Μαρκουλάκη και ο προβληματισμός για την Παπίλα

Η επιστροφή του Μαρκουλάκη και ο προβληματισμός για την Παπίλα

Ο ΑΝΤ1 επιμένει στις πρεμιέρες αλλά δεν είναι όλα ρόδινα…

TV_markoulakis
Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην τηλεόραση είναι ευχάριστη είδηση. Ενας ηθοποιός, ο οποίος έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά έρχεται μετά από χρόνια απουσίας προκειμένου να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο format, τους «Προδότες» στον ΑΝΤ1, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην ουρά της σεζόν και όχι στις αρχές της επόμενης. Ο Μαρκουλάκης εδώ και χρόνια αφοσιώθηκε στο θέατρο, σε ρόλο σκηνοθέτη δίχως ωστόσο να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του στο τηλεοπτικό πεδίο.

Αλλωστε έχει κάνει πολλά. Εχει παρουσιάσει «Survivor», έχει παίξει σε πολλές σειρές, έχει παρουσιάσει εκπομπές. Τώρα κάνει ξαφνικό πέρασμα και κάνει δηλώσεις ενθουσιασμού «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνω τους Προδότες. Όταν μου το πρότειναν και το είδα τι είναι, ενθουσιάστηκα. Χρειάζεται στρατηγική, ευφυΐα, να ξέρεις από πριν ότι θα πρέπει να μαχαιρώσεις πισώπλατα για να μη μαχαιρωθείς και ότι αυτό θα το κάνεις με απόλυτη έλλειψη ενοχής. Έχει τέτοια ηδονή το παιχνίδι που τώρα που σας το λέω ανατριχιάζω. Πρέπει να ευχαριστήσω την Ζέτα Μακρυπούλια που δεν μπορούσε να το κάνει. Πιστεύω θα το έκανε υπέροχα έτσι κι αλλιώς η Ζέτα. Αλλά χαίρομαι πολύ που μου το πρότειναν». Κι εμείς. Καλή επιτυχία, λοιπόν.
_ΟΙ_ΠΡΟΔΟΤΕΣ__-_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ__1_
Στο κανάλι ωστόσο επικρατεί προβληματισμός καθώς οι αλλαγές στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά έχουν «τραυματίσει» περισσότερο την εκπομπή η οποία φυσικά αντιμετωπίζει ένα πολύ βασικό πρόβλημα: δεν έχει ταυτότητα. Δεν καταλαβαίνει κανείς που θέλει να στοχεύσει σε επίπεδο περιεχομένου. «Σκαλέτα αγνοείται» θα ήταν ένας ωραίος τίτλος. Όμως οι συμμετέχοντες δεν φταίνε. Προσπαθούν αλλά ναύτες δίχως πλοίο πού να πάνε…

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στην Eurovision, η οποία μοιάζει πιο αδιάφορη από ποτέ φέτος. Μακάρι να κάνω λάθος. Κι εγώ και πολλοί άλλοι.

Περαστικά στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος δεν έπεσε μόνο θύμα του Covid αλλά και της υπερβολής κάποιων Μέσων. Κρίμα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα δικαστεί από την Δικαιοσύνη, όχι από τα πάνελ. Ο,τι ισχύει για κάθε κατηγορούμενο δηλαδή.

Αρχισαν οι μεγάλες συσκέψεις στο Open και προγραμματίζονται εκ νέου και τα εκκρεμή ραντεβού που αφορούν διαπραγμάτευση συμβολαίων. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για αρκετές δυσκολίες γι αυτό ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Εχω κουιζάρα απόψε και θα βοηθήσω πολύ για την λύση. Πάμε λοιπόν. Εκείνος συνεργαζόταν με την πρωινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι μέχρι την περασμένη σεζόν σε ειδικό ρόλο. Φέτος επέλεξε κάτι διαφορετικό. Αλλά του χρόνου επιστρέφει για να συνεχίσει αυτό που έκανε με πρόσκληση του προσώπου που παρουσιάζει την εκπομπή. Ποιος είναι;



Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης