Η τηλεόραση αναζητά τον Αλέξη πίσω από τις λέξεις και η Χαρούλα στην ΕΡΤ

Η τηλεόραση αναζητά τον Αλέξη πίσω από τις λέξεις και η Χαρούλα στην ΕΡΤ

Βρήκαμε ένα νέο θέμα που κατέκτησε τις σκαλέτες της ελληνικής τηλεόρασης με πρωταγωνιστή έναν … πρωταγωνιστή

xaroula
Δυστυχώς, υποθέσεις και καταγγελίες βιασμών και ξυλοδαρμών καταγγέλλονται πολύ συχνά αλλά η τηλεόραση δεν ασχολείται με όλες. Επιλέγει αυτές όπου πρωταγωνιστούν διάσημα πρόσωπα. Από διαφορετικούς χώρους, αλλά αν πρόκειται για τον χώρο του θεάματος τότε οι σκαλέτες δελτίων και εκπομπών παραδίδονται αμαχητί. Θέλει πρωταγωνιστές η τηλεόραση για να αφηγηθεί την ιστορία τους. Θέλει λάμψη για να την μετατρέψει σε στάχτη. Και μετά θα ξεχάσει πολύ γρήγορα. Μόλις βρεθεί η επόμενη ιστορία, με την ίδια ένταση θα μεταπηδήσει στο next level. Η μόνη εξαίρεση που θα γίνει σε επίπεδο διασημότητας είναι να βρεθεί έγκλημα που ξεπερνά την φαντασία. Χάνεις λάμψη, συμπληρώνεις με σκληρό περιεχόμενο. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα μπουν όλα στην θέση τους. Και θα μοιραστεί σωστά η τράπουλα.

Μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου με το Mega για την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι». Πρωινό Σαββατοκύριακου σταθερά. Οσο για τους συνεργάτες; Θα δούμε.

Συζητήσεις πολλές για Ελένη Τσολάκη και Μπέτυ Μαγγίρα στο Open. Ακόμη υπογραφές δεν έπεσαν.

Η «Φάρμα» στο Star ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα format που στον ΑΝΤ1 δεν ευτύχησε, πως θα μεταμορφωθεί στο Star προκειμένου να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος. Θέμα ημερών η ανακοίνωση του ονόματος του παρουσιαστή της ενώ αρχίζουν και συμπληρώνονται και οι λίστες των προσώπων που θα βολιδοσκοπηθούν για συμμετοχή. Προς την τελική απόφαση και για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «Shopping Star» στην θέση της Βίκυς Καγιά, η οποία έχει να δώσει συνέντευξη πάνω από μία εβδομάδα.

vicky-kagia

Μέχρι την Παρασκευή θα αποφασίσει ο ΑΝΤ1, ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού «5Χ5». Κάτι μου λέει ότι κορίτσι αγαπημένο προκρίνεται για την θέση και μακάρι.

Από αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου, το MEGA θα μεταδίδει μία σειρά έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών με τίτλο «Ο δρόμος προς την κάλπη». Στην παρουσίαση εναλλάσσονται οι κυρίες Ράνια Τζίμα, Δώρα Αναγνωστοπούλου και Νίκη Λυμπεράκη. Αρωμα γυναίκας η ενημέρωση στη Συγγρού και φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά η επιλογή.

δρομος
Κλείσιμο


Η Χαρούλα Αλεξίου καλεσμένη στην εκπομπή που κάνει τις καλύτερες συνεντεύξεις, το «Στούντιο 4». Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα φιλοξενήσουν την Πέμπτη, 20 Απριλίου, την κορυφαία ερμηνεύτρια, η οποία σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και μάλιστα τηλεοπτικές.

Ο Κώστας Τσουρός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε πως η πρόταση του Mega αφορούσε δική του εκπομπή αρχικά αλλά στην πορεία ενσωματώθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Το ενδιαφέρον πάντως θα είναι να δούμε τι θα επιλέξει για την επόμενη σεζόν ο καλός συνάδελφος…

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0l4un9yrux)

Το κουίζ σήμερα αφορά και πάλι γυναικεία τηλεοπτική παρουσία. Ποια παρουσιάστρια έδωσε ήδη τα χέρια με την διοίκηση καναλιού αν και η πιάτσα θεωρεί πως είναι ακόμη «Όλα στον αέρα»;


Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης