Μπιμπίλας για Κωνσταντοπούλου: «Δώστε με τη Ζωή, ζωή στη νέα Βουλή»

Μπιμπίλας για Κωνσταντοπούλου: «Δώστε με τη Ζωή, ζωή στη νέα Βουλή»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και υποψήφιος με την «Πλεύση Ελευθερίας» φωτογραφίζεται ξανά με την επικεφαλής της παράταξης - Η ανάρτησή του

mpimpilas-kwnstantopoulou
Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, πως ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του 2023, με την «Πλεύση Ελευθερίας».

Με αφορμή την υποψηφιότητά του, ο ηθοποιός έχει προχωρήσει σε αρκετές κοινές αναρτήσεις του με την επικεφαλής της παράταξης.

Το μεσημέρι της Κυριακής 23 Απριλίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στο Instagram, μία νέα φωτογραφία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στο διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων υπό την διοργάνωση του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιων Ελλαδας και απένειμαν βραβεία στους συμμετέχοντες.

«Δώστε με την ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ζωή στη νέα Βουλή» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας στη λεζάντα της δημοσίευσης του.

Δείτε την ανάρτηση

Παρόμοιο μήνυμα είχε γράψει και σε άλλη ανάρτηση που έκανε πρόσφατα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μέσα από το προφίλ κι άλλη φωτογραφία τους. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε:

«Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι....Στην νεα Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπουλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού... Φέρτε την Ζωή στην νέα Βουλή».

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Νεκρός 19χρονος

Η αλήθεια για τη «μαύρη Κλεοπάτρα» του Netflix


Οι βουλευτές Μυλωνάκης - Αλεξοπούλου εγκαταλείπουν τον «αυτοκράτoρα» Βελόπουλο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης