Βερόνικα Αργέντζη: «Είμαι ένας θηλυκός Τομ Σόγιερ»

Βερόνικα Αργέντζη: «Είμαι ένας θηλυκός Τομ Σόγιερ»

«Η ζωή μου είναι λίγο μυθιστορηματική» εξομολογήθηκε η ηθοποιός που έχει βιώσει τραγικές απώλειες

veronica_avgetzi
Η Βερόνικα Αργέντζη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, στην οποία μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις τραγικές απώλειες που έχει ζήσει.

Η ηθοποιός που τη δεκαετία του 1990 γνώρισε τεράστια επιτυχία, μίλησε αρχικά για την κόρη της, την οποία μετά τον θάνατο του συζύγου της, μεγαλώνει μόνη της: «Πάντα ο γονιός δίνει, το παιδί παίρνει και κρατάει αυτά που εκείνη τη στιγμή χρειάζεται. Ο γονιός πρέπει να δίνει ό,τι μπορεί να δώσει και το πώς θα το διαχειριστεί το παιδί είναι μια άλλη υπόθεση. Εγώ έδωσα παρουσία αλλά πήρα κιόλας. Γιατί πράγματα τα οποία εγώ δυσκολεύτηκα να επουλώσω σε μικρή ηλικία, το κατάφερα και νομίζω ότι συμβαίνει στους περισσότερους αυτό. Όταν συνειδητά γίνεσαι γονιός, ανεξάρτητα αν κοινωνικά πετυχαίνεις να κάνει αυτό ή το άλλο το παιδί σου, γιατί είναι μια κοινωνική ταυτότητα, άλλωστε δεν χρειάζεται να πετύχει το παιδί για να νιώσω εγώ καλά. Σημασία έχει να νιώσει αυτό καλά. Εγώ λοιπόν έδωσα την παρουσία μου και μέσα από αυτήν έζησα πράγματα που εγώ σαν παιδί δεν τα είχα ζήσει».

Δείτε τη συνέντευξη
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs2f1hh0a3v5)

Στη συνέχεια, η Βερόνικα Αργέντζη αναφέρθηκε στις απώλειες που έζησε: «Η ζωή μου είναι λίγο μυθιστορηματική. Είμαι ένας θηλυκός Τομ Σόγιερ. Από την εφηβεία μου και λίγο πριν, η ζωή μου δεν είναι μία ζωή μέσα στα ρόδα. Η απώλεια του πατέρα μου, του οποίου η γνωριμία ήρθε λίγο πριν, ήταν το πρώτο σοκαριστικό σε σχέση με την φύτρα, με την ρίζα και με αυτό που ξεριζώνεις. Όταν λοιπόν έχεις ζήσει αυτό και έχεις πονέσει, μετά έχεις χάσει τους δεύτερους γονείς για σένα που είναι ο παππούς και η γιαγιά που σε μεγάλωσαν, ξαναζείς τον ίδιο πόνο και ακόμα μεγαλύτερο γιατί είναι οι άνθρωποι που σε έπλασαν ουσιαστικά. Η γιαγιά μου ήταν το άλλο μου μισό».

«Κατόπιν έρχονται άλλες απώλειες δικών μου ανθρώπων και σιγά σιγά έρχεσαι αυτό να το διαχειριστείς και να πεις ότι "ναι, εγώ είμαι πίσω εδώ για κάποιο λόγο όσο είμαι γερή". Δεν μπορώ να μην πονώ καθημερινά, δηλαδή υπάρχει ένα σπιτάκι μέσα στην καρδιά μου που υπάρχουν όλα αυτά τα πρόσωπα, αλλά αφού είμαι εδώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσπαθώ να ζω καλύτερα»,
εξομολογήθηκε η Βερόνικα Αργέντζη.
Κλείσιμο
argentzi
Η Βερόνικα Αργέντζη σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1990 και ήταν πρωταγωνίστρια του γνωστού σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, «Τμήμα Ηθών»

Η 52χρονη ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, που πέθανε το 2019. Η Βερόνικα Αργέντζη, ήταν παντρεμένη με τον σεναριογράφο και διαφημιστή Διονύση Αντύπα, με τον οποίο ήταν μαζί για 25 χρόνια. «Η απώλεια του συντρόφου μου είναι δύσκολη για μένα την ίδια αλλά για το παιδί μου είναι περισσότερο δύσκολο, γιατί γίνεται σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Πρέπει να της πεις ναι, εγώ πονάω καθημερινά αλλά η ζωή είναι μπροστά σου και έχεις πάρα πολλά παραδείγματα γύρω σου, που κάθε μέρα χάνονται γονείς, που έχουμε περάσει στην Ελλάδα και όχι μόνο, πολέμους, ιστορίες ατελείωτες και απώλειες και τα παιδιά και οι άνθρωποι βρίσκουν δύναμη για κάποιο λόγο και πάνε παρακάτω. Δεν γίνεται διαφορετικά, απλώς πρέπει να παραιτηθείς» ανέφερε στη συνέντευξη.

Η Βερόνικα Αργέντζη είχε αποκαλύψει τότε τη δυσάρεστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας το παρακάτω κείμενο: «Είκοσι πέντε χρόνια κοινής ζωής και η Αριάδνη μας… Καλό σου ταξίδι Διονύση.Τα λόγια σου: “Ο θάνατος μεταμορφώνει τα πάντα, οι προοπτικές αλλάζουν, όσο ζει ένας άνθρωπος, όσο μπορεί ν’ αλλοιώνει τη σκέψη του, όσο μπορεί, ζώντας ακόμα, να ξεγελά, όσο μπορεί να δοκιμάζει να κρύψει την πραγματική του προσωπικότητα, παίρνοντας αρνητική ή θετική στάση, δεν ξέρουμε καλά καλά ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Αφού πεθάνει, ο άνθρωπος είναι πια κάτι καθορισμένο και βλέπουμε αλλιώτικα την εικόνα του”. Διονύσης Αντύπας».
veronika-argentzi
Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Μανιάτης» αρχηγός της μαφίας, οι σκληροί μπράβοι και η απάτη των €411.000 στη Σύρο

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ούτε λέξη του Τσίπρα, αν του βγαίνουν τα κουκιά θα επιχειρήσει «πολιτική τερατογένεση»


Άστατος ο καιρός αύριο με ισχυρές μπόρες στα ηπειρωτικά - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης