Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγραψε βιβλίο για τους επτά κανόνες της ζωής του

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγραψε βιβλίο για τους επτά κανόνες της ζωής του

Η συμβουλή του πατέρα του που ακολουθεί

arnold-sbartsenegker43
«BE USEFUL: Seven Tools for Live». Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους αναγνώστες, σκέψεις για τη ζωή.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, παρουσιάζει τους επτά «χρυσούς» κανόνες του, οι οποίοι θα βοηθήσουν το αναγνωστικό κοινό, να βρει τον πραγματικό σκοπό της ζωής.

Οι επτά κανόνες του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
«Ο σημαντικότερος bodybuilder του κόσμου. Ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του κινηματογράφου στον κόσμο. Ο ηγέτης της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο. Το ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ακούγεται σαν αστείο. Αλλά αυτό δεν είναι αστείο. Είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και αυτό δεν συνέβη τυχαία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Arlond_Swatzeneger

Ο εκδοτικός οίκος που ανέλαβε την κυκλοφορία του βιβλίου ανέφερε, ότι η επιτυχία του Σβαρτσενέγκερ δεν ήταν τυχαία, αλλά μέρος μιας διαδικασίας. «Ήταν αποτέλεσμα καθαρού οράματος, σφαιρικής σκέψης, σκληρής δουλειάς, άμεσης επικοινωνίας, διαλλακτικότητας στην επίλυση προβλημάτων, ευρύτητας πνεύματος, περιέργειας και δέσμευσης για ανταπόδοση» γράφει η ανακοίνωση.

«Όλα αυτά καθοδηγήθηκαν από ένα μάθημα που του δίδαξε ο πατέρας του: να είσαι χρήσιμος. Καθώς ο Άρνολντ κατακτούσε κάθε βασίλειο στο οποίο έμπαινε, κράτησε τη ρήση του πατέρα του κοντά στην καρδιά του» επισημαίνεται.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης