Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Τα «άκουσε» ο ηθοποιός για τη λακκούβα που έκλεισε - Προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Τα «άκουσε» ο ηθοποιός για τη λακκούβα που έκλεισε - Προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά

Ο χολιγουντιανός σταρ ανέλαβε δράση αλλά όπως αποδείχτηκε έκλεισε μια τάφρο στην οποία γίνονταν εργασίες από εταιρεία φυσικού αερίου

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Τα «άκουσε» για τη λακκούβα που έκλεισε - Προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά
Arnold1
Αυτή είναι μια στιγμή που ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει. Ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να γεμίζει μια λακκούβα κοντά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, προβάλλοντας την πράξη του ως πράξη αστικής ευθύνης. Όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με τις αρχές, η «γιγαντιαία λακκούβα» που ο Σβαρτσενέγκερ και ένας φίλος του γέμισαν με τσιμέντο που στεγνώνει γρήγορα και κάλυψαν με άμμο ήταν στην πραγματικότητα ένα απαραίτητο χαντάκι για εργασίες που εκτελούσε μια εταιρεία κοινής ωφέλειας στη γειτονιά του Μπρέντγουντ.

Αντί να λύσει ένα πρόβλημα, ο ηθοποιός δημιούργησε πρόβλημα στην εταιρεία παροχής φυσικού αερίου και τώρα πρέπει ξανανοίξει την τρύπα για να ολοκληρωθεί το έργο.

«Αυτή η τοποθεσία δεν είναι μια λακκούβα. Πρόκειται για μια τάφρο υπηρεσίας που σχετίζεται με ενεργές, εγκεκριμένες εργασίες που εκτελούνται στη θέση αυτή από την SoCal Gas, η οποία αναμένει ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Όπως συμβαίνει με παρόμοια έργα που επηρεάζουν τους δρόμους της πόλης, η SoCal Gas θα πρέπει να επισκευάσει την περιοχή μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Εκπρόσωπος του Σβαρτσενέγκερ δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό, δήλωσε το NBC.

Η πρωτοβουλία του Άρλοντ που έφερε μπελάδες
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εθεάθη χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βγαίνει κυριολεκτικά στο δρόμο για να γεμίσει με τσιμέντο μια λακκούβα σε ένα δρόμο της γειτονιάς του.

«Αφού όλη η γειτονιά είχε πρόβλημα με αυτή την τεράστια λακκούβα που χαλούσε τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα εδώ και εβδομάδες, βγήκα με την ομάδα μου και τη διόρθωσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο 75χρονος ηθοποιός. Ο ίδιος δήλωσε ότι προτιμά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα παρά να γκρινιάζει γι' αυτό. «Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι γι' αυτό. Ορίστε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σβαρτσενέγκερ γεμίζει τη λακκούβα με συνεργάτες του και οι περαστικοί τον ευχαριστούν για τις προσπάθειές του.

«Πρέπει να το κάνεις μόνος σου - αυτό είναι τρελό - εδώ και τρεις εβδομάδες περιμένω να κλείσει αυτή η τρύπα», είπε ο ηθοποιός σε έναν οδηγό που σταμάτησε για να τον επαινέσει για τις προσπάθειές του.



Ο Σβαρτσενέγκερ, εν τω μεταξύ, δεν είναι ο πρώτος διάσημος που αναστατώνεται από μια λακκούβα και αναλαμβάνει δράση. Τον περασμένο Μάρτιο, ο τραγουδιστής Ροντ Στιούαρτ δημοσίευσε βίντεο με τον εαυτό του να γεμίζει τρύπες κοντά στο κτήμα του στην πόλη Χάρλοου του Έσεξ, αφού παραπονέθηκε ότι η Ferrari του δεν μπορούσε να περάσει.

Δείτε βίντεο: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Τα «άκουσε» για τη λακκούβα που έκλεισε - Προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά
Κλείσιμο
Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Τα «άκουσε» για τη λακκούβα που έκλεισε - Προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά


Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποίησε Ροτβάιλερ για να φοβίσει αστυνομικούς που τον έλεγξαν

Στα γυναικεία κρατητήρια για λόγους ασφαλείας ο Κλέιμαν - Τι θα υποστηρίξει για τον βιασμό

Ανησυχία για την μετάλλαξη «Αρκτούρος» του κορωνοϊού - Το νέο σύμπτωμα σε παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης