Το ελληνικό Πάσχα είναι μια περίοδος γιορτής και χαλάρωσης και η Ευρυδίκημε τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα όμορφα Ζαγοροχώρια. Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές του, δίνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια γεύση από την ειδυλλιακή απόδραση.
Η τραγουδίστρια και ο μουσικός, οι οποίοι είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, χρησιμοποίησαν τον χρόνο τους στα Ζαγοροχώρια για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν από το φορτωμένο πρόγραμμά τους. Στις εικόνες που ανάρτησαν φαίνεται να απολαμβάνουν τη φύση και το τοπίο και να εξερευνούν το γραφικό περιβάλλον.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).