Ευρυδίκη: «Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήταν δυνατό, αλλά προβληματίστηκα με τη διαφορά στην ηλικία»

Ευρυδίκη: «Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήταν δυνατό, αλλά προβληματίστηκα με τη διαφορά στην ηλικία»

Η Ευρυδίκη μιλάει για τον σύζυγο της Μπομπ, τις προηγούμενες σχέσεις της, τα 90s και τις μεγάλες της επιτυχίες

katsionis-0543543
Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», στην οποία μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, και τον γάμο της με τον Μπομπ Kατσιώνη, ανάμεσα σε άλλα θέματα.

Η δεκαετία του 90’, ήταν μια εποχή με τεράστιες επιτυχίες για την Ευρίδικη, για την οποία η τραγουδίστρια σχολίασε: «Έγιναν γρήγορα τα πράγματα στην καριέρα μου, ήρθε γρήγορα η επιτυχία, δεν ήταν όμως όλη η πορεία χωρίς δυσκολίες. Δίνω αγώνα κάθε φορά για οτιδήποτε κάνω».

Σε ερώτηση για το πως αναμείχθηκε στη λαϊκή σκηνή, ενώ ήταν κατεξοχήν ποπ τραγουδίστρια, η Ευρυδίκη απάντησε: «Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να πω και λαϊκά τραγούδια σε σχήματα. Δεν είναι ότι δεν το ήθελα. Έκανα κάποιες επιλογές, αυτά που θεωρούσα ότι μπορώ να υποστηρίξω καλύτερα».

Το 1992, η Ευρυδίκη ήταν στο «REX» με την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Κούκα, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, τον Δάκη και τον Νικολόπουλο. Περιγράφοντας ένα στιγμιότυπο από εκείνη την εποχή, ανέφερε: «Tότε ήταν μαζί μας και ο Γιώργος Αλκαίος και η Eλίνα Κωνσταντοπούλου στα ξεκινήματα τους. Μου είχαν δώσει 12 λεπτά πρόγραμμα. Μέσα σε αυτά τα 12 λεπτά έπρεπε να δείξω ό, τι μπορώ να κάνω. Αλλά ήταν πολύ large μαζί μου η Άντζελα Δημητρίου και μου έδωσε τα πάντα, σκηνικά, χορευτές...».

Δείτε τη συνέντευξη
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crose52cxgux)


Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε φυσικά και για τον σύζυγό της, Μπομπ: «Ο Μπομπ είναι το άλλο μου μισό, ο άνθρωπός μου, η χαρά μου, το χαμόγελό μου. Το να φτιάξω τη ζωή μου σημαίνει να είμαι καλά με τον εαυτό μου, να περνάω καλά μόνη μου. Εκεί που πέρναγα μόνη μου καλά γνώρισα τον Μπομπ και διαπίστωσα ότι είμαι μαζί του καλυτέρα. Ο Μπομπ ήταν θαυμαστής μου και δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος που ακούει Metallica και Iron Maiden, ακούει και Ευρυδίκη. Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήταν πολύ δυνατό το συναίσθημα, αλλά προβληματίστηκα λίγο στην αρχή με τη διαφορά στην ηλικία. Το ξεπέρασα όμως πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν μονόδρομος».
Η γνωστή τραγουδίστρια συζήτησε και για τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους.
EYRIDIKI_BOB
Κλείσιμο

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ισχύει ότι ο Γιώργος Θεοφάνους της ζήτησε να βάψει το μαλλί της ξανθό όταν αρραβωνιάστηκαν, η Ευριδίκη επιβεβαίωσε: «Ο Γιώργος έχει πάρα πολύ χιούμορ. Μπορεί να το πέταξε έτσι στην πλάκα. Αλλά εγώ πήγα και το έκανα». Για το διαζύγιο και τον τρόπο που το χειρίστηκε η τραγουδίστρια απάντησε: «Αυτό που έκανα ήταν να κρατήσω την εικόνα του παιδιού που αγάπησα γιατί όταν γνώρισα τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν ένα νέο παιδί. Αυτό το παιδί είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Μπορεί να ξερωτευτούμε αλλά δεν μπορούμε να ξεαγαπήσουμε».

Αναφερόμενη στον γιο της Άγγελο, είπε πως είναι φωτοτυπία του πατέρα του αλλά έχει στοιχεία και από εκείνη. «Νομίζω είμαι καλή μαμά, προσπάθησα να τα κάνω όλα σωστά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Δεν θα ξαναδοκίμαζα τη Eurovision, έκλεισε αυτός ο κύκλος, πήγα τρεις φορές στα φωνητικά και άλλες τρεις ως κύρια ερμηνεύτρια. Αυτό που έζησα την τελευταία φορά με την ψηφοφορία δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω», σχολίασε η Ευριδίκη αναφορικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Τέλος, η τραγουδίστρια συζήτησε και για την καλοκαιρινή της περιοδεία με τους «Μπλε», με τους οποίους κυκλοφόρησε ένα ντουέτο με τίτλο «Άκου τη ζωή», ένα τραγούδι «αισιόδοξο και χαρούμενο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικό site αποκαλύπτει τι είπε η Τρεπόβα για την προτομή «βόμβα» - «Νόμιζα πως έκανα δοκιμαστικό»

Θρήνος στην Αμφιλοχία: Νεκρή 17χρονη, κατέρρευσε μπροστά στον πατέρα της

Η τρίτη διαθήκη του Άκη: Aπειλεί για αποκαλύψεις με επιστολές και ηχητικά που έχει καταθέσει σε δικηγόρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης