Ο Νικόλας Ραπτάκης αναφέρθηκε στον Γιώργο Θεοφάνους και την αιχμηρή κριτική που του είχε κάνει στο παρελθόν, όταν ο τραγουδιστής διαγωνιζόταν στο «X-Factor».
Φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου, μεταξύ άλλων, είπε για τον τότε κριτή του διαγωνισμού τραγουδιού:
«Με κυνηγάει ακόμα η κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στο . Έχω κάνει report για να κατέβει το βίντεο από το YouTube για να σταματήσει αυτό το πράγμα, αλλά εντάξει, είναι ωραία ανάμνηση. Μου είχε πει ότι δεν κάνω για σόλο. Ήμουν 18-19 χρονών τότε και δεν είχα καταλάβει πώς γίνεται η τηλεόραση. Πιστεύω ότι κάποιος του είπε “τσίγκλησέ τον” γιατί μετά μου έλεγε άλλα, ότι είμαι φανταστικός κλπ. Δεν παρεξηγώ τίποτα και τώρα μια χαρά σχέση έχουμε».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crumnct4jazd)
Τέλος, ο Νικόλας Ραπτάκης αποκάλυψε και πώς δήλωσε συμμετοχή στο X-Factor. «Εγώ τότε είχα πάει τυχαία στην οντισιόν. Είχε περάσει ένας κολλητός μου και είχα πάει να του κάνω παρέα και μου είπαν “μπες”» είπε συγκεκριμένα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.