Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν θέλω “συγγνώμη” από τον Γιώργο Θεοφάνους»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν θέλω “συγγνώμη” από τον Γιώργο Θεοφάνους»

«Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος» είπε ο τραγουδιστής - Δείτε το βίντεο

XRISTOFOROU_THEOFANOUS72
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τις δηλώσεις του  Γιώργου Θεοφάνους, σχετικά  με τις «περιορισμένες φωνητικές ικανότητες», όπως είχε πει ο ίδιος ο συνθέτης, του συγκροτήματος «One».

Ο frontman των ONE μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του «Happy Day», αφήνοντας το σχόλιό του, για τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου.

«Βρεθήκαμε 1-2 φορές στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Θεοφάνους και μιλήσαμε. Εγώ τα αφήνω πίσω μου όλα αυτά, ακόμα και να με στεναχωρούν, τα αφήνω πίσω μου, δεν ασχολούμαι. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Τέλος, ο τραγουδιστής τόνισε: «Αν ζήτησε συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου, καλά έκανε. Η συγγνώμη είναι καλό πράγμα. Εγώ δεν θέλω συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crstcu0eil7d)


Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου περιέγραψε και τη σχέση που έχουν σήμερα οι δυο τους με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «One».

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One. Δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο πολλή η κούραση. Ήταν και η φιλοδοξία του να κάνω solo καριέρα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο. Είχαμε εντάσεις, διαφωνίες, καβγάδες, άσχημα πράγματα. Σαν αδερφό μου τον είχα και τώρα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Αν δεν έχουμε ανάδρομο φεγγάρι, Ερμής κ.τ.λ…Ξέρεις κάποια στιγμή όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο να πάει στην καταστροφή!», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjynxti2wifl)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο του μουσικοσυνθέτη για το συγκρότημα: «Υπήρχε τώρα λόγος να πει μετά από τόσα χρόνια ότι οι One ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων; Να ”πυροβολήσει” τα πόδια του; Το βρήκα λίγο μικρόψυχο αυτό. Θα έπρεπε να πει ότι: ”τα παιδιά καλά έκαναν αυτό που έκαναν και όλα καλά!”»


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjyoabhby7q1)

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ


Ειδήσεις σήμερα:

Καϊλή: Επιμένει στην αθώωσή της - Τη Μεγάλη Πέμπτη κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί

Καιρός: Άστατος τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα


Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιχείρηση «Βορράς» για συσπείρωση παραδοσιακών ψηφοφόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης