Αλίκη Κατσαβού: «Κάποιοι νομίζουν ότι έχω μεγάλη περιουσία, αλλά εγώ βιοπορίζομαι από την τέχνη μου»

Αλίκη Κατσαβού: «Κάποιοι νομίζουν ότι έχω μεγάλη περιουσία, αλλά εγώ βιοπορίζομαι από την τέχνη μου»

«Έχω κρατήσει ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Κώστα Βουτσά, είναι μία παρηγοριά» είπε στο μεταξύ, για τον αείμνηστο ηθοποιό και σύζυγό της - Δείτε το βίντεο

aliki_katsavou84
H Αλίκη Κατσαβού περιέγραψε, πώς είναι η ζωή της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μεγάλωμα του γιου τους.

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η ηθοποιός είπε για την απώλεια του αείμνηστου ηθοποιού και συζύγου της: «Συνηθίζεις να ζεις με αυτή την απώλεια, δεν αλλάζει το μέγεθος αλλά εσύ. Αποφασίζεις ότι η ζωή είναι έτσι, κρατάς αυτή την πίκρα και προχωράς. Ο Φοίβος είναι για εμένα το καμάρι μου, η πραγματοποίηση του ονείρου μου και του καθήκον μου. Του σκοπού και της αφιέρωσης του εαυτού σου που σε ξεπερνά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crun1zmetpzd)

«Έχω κρατήσει ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Κώστα. Είναι παρηγοριά για εμένα, είναι μια παρουσία χωρίς να είναι παρουσία. Έχω αποφασίσει ότι τέτοια δεκανίκια πρέπει να τα αποχωριστώ γιατί μεγαλώνει το παιδί μου και πρέπει να σταθώ δίπλα μου. Πρέπει να βρω δύναμη να τα αποχωριστώ» αποκάλυψε στη συνέχεια και τέλος, πρόσθεσε:

«Υπάρχουν δυσκολίες για να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνος σου γιατί δεν μπορείς να μοιράσεις τον χρόνο και τις ευθύνες μαζί με έναν άλλον άνθρωπο. Κάποιοι νομίζουν ότι έχω μια μεγάλη περιουσία αλλά εγώ βιοπορίζομαι από την τέχνη μου».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίστηκαν άπαντες πλην Καϊλή: Το στοιχείο – κλειδί για την Eλληνίδα ευρωβουλευτή

Ο Μπόμπολας, οι τραγικές ιστορίες και το αγαπημένο του ποίημα

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης