Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του τρίτου παιδιού της

Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του τρίτου παιδιού της

Η ολυμπιονίκης περιέγραψε και πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, ότι είναι και πάλι έγκυος - Δείτε το βίντεο 

klelia_renesi7839
Έγκυος για τρίτη φορά είναι η Κλέλια Πανταζή, όπως έκανε γνωστό  πρόσφατα η ίδια, μέσω ανάρτησης στα social media.

Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα» το φύλο τρίτου παιδιού της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

«Το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσουμε τρίτο μωράκι. Στην αρχή ήμασταν σοκαρισμένοι. Θα χωράμε στο σπίτι, θα χωράμε στο αυτοκίνητο; Θα προλαβαίνουμε; Τα πρακτικά ζητήματα. Είναι ευλογία. Πάντα ήθελα οικογένεια και παιδιά. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι» είπε η Κλέλια Πανταζή.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsvtl3j4s6x)


«Ο άντρας μου μού λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα! Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος ξανά την ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Στην τρίτη εγκυμοσύνη ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη κι ήταν πολύ χαρούμενος», σημείωσε η ίδια μεταξύ άλλων. «Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε» ανέφερε τέλος, η Κλέλια Πανταζή.

Οι φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Κλέλια Πανταζή ανέβασε νέες φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ευχήθηκε στους ακολούθους της στο Instagram, «καλό μήνα».

Κρατώντας την κοιλιά της, στηρίζεται σε ένα δέντρο και ποζάρει χαμογελαστή στον φακό. «Καλό μήνα να έχουμε!! Την αγάπη μου από τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις φωτογραφίες της
338675562_742625907369521_8181243112231149886_n
338603872_525612339779555_7905441181386515157_n

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία ποζάρει με την οικογένειά της. Μέσα από το πουκάμισο, που άφησε ανοιχτό, φαίνεται η κοιλιά της που μαρτυρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Πάνω της έχει γράψει «3».

«Boom. Τι να σας γράψω τώρα κ’ εγώ..Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της.. Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!!», έγραψε στη λεζάντα η Κλέλια Πανταζή.



Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2018 κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο που είναι τεσσάρων ετών και τον Αλέξανδρο Ιωάννη που είναι μόλις ενός.

Κλείσιμο

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ANDREAS NIKOLAREAS

Ειδήσεις σήμερα:

Το αλκοτέστ του Πολωνού διαιτητή που θα «σφύριζε» το ΑΕΚ-Άρης έδειξε μηδέν - Δείτε βίντεο

Διαζύγια στη showbiz: Ροζ περιπέτειες, τρίτα πρόσωπα και... μπόλικο μυστήριο

Ο «πρίγκιπας» της Αράχωβας ήταν... βασιλιάς της απάτης - Οι σφαίρες στο στήθος και τα ρούχα των 20 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης