Indiana Jones and the Dial of Destiny: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Indiana Jones and the Dial of Destiny: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Στις 30 Ιουνίου ο Χάρισον Φορντ θα πιάσει για τελευταία φορά το μαστίγιό του

Indiana_Jones_and_The_Dial_of_Destiny
To τρέιλερ για το το πολυαναμενόμενο πέμπτο μέρος του «Ιndiana Jones» με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny» κυκλοφόρησε και οι θαυμαστές του franchise μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία στις 30 Ιουνίου.

Στην ταινία θα δούμε τον Χάρισον Φορντ, ο οποίος είναι πλέον 80 ετών, να φορά το καπέλο και το μαστίγιο για μια τελευταία φορά ως ο θρυλικός χαρακτήρας. Το καστ θα περιλαμβάνει κι άλλους αστέρες, όπως οι Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Aντόνιο Μπαντέρας, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζον Ρις-Ντέιβις, Τόμας Κρέτσμαν και Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος θα υποδυθεί τον κακό.

Δείτε το τρέιλερ
Indiana Jones and the Dial of Destiny | Official Trailer

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα υποδυθεί τη βαφτιστήρα του Indy, η οποία είναι επίσης ερευνήτρια. Στο τρέιλερ, αφήνει υπονοούμενα για το τι θα κυνηγήσουν σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, λέγοντας: «Ο μπαμπάς μου είπε ότι βρήκες κάτι σε ένα τρένο, ένα καντράν, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας».

Ο ίδιος ο Ιντιάνα Τζόουνς ισχυρίζεται ότι ψάχνει για το τεχνούργημα όλη του τη ζωή και όπως είναι αναμενόμενο από το franchise περιπετειών δράσης, τον βλέπουμε να πηδάει από κάθε είδους κινούμενα οχήματα, όπως αεροπλάνα, αυτοκίνητα και φορτηγά.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τζέιμς Μάνγκολντ, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία στην κινηματογραφική βιομηχανία, έχοντας σκηνοθετήσει αξιόλογες ταινίες όπως τα Copland, Girl, Interrupted, Walk the Line, 3:10 to Yuma, The Wolverine και Logan.
indiana-5

Ο σκηνοθέτης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη ταινία, λέγοντας: «Οι θρυλικοί συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε μαζί σας μια ολοκαίνουρια και τελευταία περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς».

Το franchise του Indiana Jones αποτελεί αγαπημένο κομμάτι της κινηματογραφικής κουλτούρας εδώ και δεκαετίες και με την τελευταία ερμηνεία του Φορντ στον ρόλο του εμβληματικού χαρακτήρα, οι θαυμαστές είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν μια συναρπαστική βόλτα. Η κυκλοφορία του τρέιλερ έχει σίγουρα δημιουργήσει ενθουσιασμό και προσμονή για αυτό που είναι βέβαιο ότι θα είναι μια καλοκαιρινή blockbuster επιτυχία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Θα είναι ολέθριο ένα ατύχημα στο Ναυάγιο, λέει ο Λέκκας και ξεκαθαρίζει γιατί μπήκε «λουκέτο»

Βορίδης: Στις Δημοκρατίες νομοθετεί η Βουλή και όχι ο κάθε δικαστής

Αστυφύλακας διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης