«Μένω εκτός»: Το τραγούδι-σταθμός της Ελευθερίας Αρβανιτάκη απόψε στο «Σπίτι με το MEGA»

«Μένω εκτός»: Το τραγούδι-σταθμός της Ελευθερίας Αρβανιτάκη απόψε στο «Σπίτι με το MEGA»

Μέσα από τον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το 1991, το κομμάτι αυτό έμελλε να οδηγήσει την αγαπημένη τραγουδίστρια σε μοναδικά ερμηνευτικά μονοπάτια

spiti-me-to-mega-443
Όταν ακούμε τον στίχο «Τα βράδια μου τα εργένικα τραγούδια λέω αρμένικα», ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδησε μοναδικά τους βαθιά ψυχαναλυτικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και απογείωσε τη μελωδία του Ara Dinkjian στην τεράστια επιτυχία του 1991 «Μένω εκτός».

Δείτε το τραγούδι

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ "ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ"

Αυτό το τραγούδι, που μαζί με ολόκληρο τον ομώνυμο δίσκο σηματοδότησε την οριστική απογείωση της καριέρας της σημαντικής ερμηνεύτριας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πλούσια play list του αποψινού μουσικού αφιερώματος στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της ελληνικής δισκογραφίας, συναντιέται επί σκηνής με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη σκηνική τους χημεία.

Στο άκουσμα τού «Μένω εκτός», απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA», θα συνειδητοποιήσουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα τραγούδια που μιλούν απευθείας στην ψυχή, δεν παλιώνουν, αλλά μεγαλώνουν όμορφα μαζί μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης