Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Δεν ταιριάζουν ως ντουέτο ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Δεν ταιριάζουν ως ντουέτο ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά

«Ωραίο κοριτσάκι είναι, αλλά ξέρεις στη Eurovision δεν έχει σημασία πόσο ωραίο κοριτσάκι ή ωραίο αγοράκι είσαι», σχολίασε ο γνωστός κριτικός

melita-iason-fotis
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την Τζένη Μελιτά και την παρουσίαση και της «Eurovision» στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Επιπλέον, εξέφρασε και την άποψή του για το τραγούδι της Ελλάδας που θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό της «Eurovision».

Σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γνωστός κριτικός σχολίασε: «Προφανώς με ξέρει πολύ καλά. Με παρακολουθεί; Αυτή είναι η θέση του. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, όταν λέμε για την δουλειά ενός ανθρώπου ή για έναν άνθρωπο μέσα στην δουλειά του, να λέμε ότι έχει κάτι προσωπικό. Τον να μην σου αρέσει η δουλειά του, δεν υπάρχει σαν περίπτωση, είναι απίθανο. Πρέπει να υπάρχει κάτι από παλιά. Δεν τον έχω γνωρίσει τον Αρναούτογλου από κοντά. Όταν είχε ξεκινήσει, έλεγε και σχεδόν καμάρωνε ότι είναι ένα παιδί χωρίς μόρφωση και παιδεία. Το να είναι κανείς αυτοδημιούργητος είναι προς τιμήν του».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cropm7bwcri9)

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν του άρεσε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας ο Βίκτωρ Βέρνικος, ο Σάκης Τριανταφυλλίδης απάντησε αρνητικά: «Όχι, δεν μου άρεσε. Το ελληνικό, το ελβετικό και το κυπριακό μοιάζουν μεταξύ τους. Το ελληνικό, είναι ένας έφηβος 16 χρονών που εκφράζει τον πόνο του, που είναι ο πόνος ενός 16χρονου, που πιστεύει ότι όλος ο κόσμος θα γκρεμιστεί επειδή δεν τον θέλει μια κοπέλα ή για πιο ασήμαντα πράγματα. Όλοι οι έφηβοι έχουν αυτό το δραματικό στοιχείο».

Για την Τζένη Μελιτά και το γεγονός ότι θα είναι μία από τις σχολιάστριες στη φετινή Eurovision είπε: «Η Τζένη Μελιά δεν ξέρω πόσο καλή θα είναι, πόσο καλά το ξέρει και παθιάζεται. Ελπίζω να είναι εντάξει. Ωραίο κοριτσάκι είναι, αλλά ξέρεις στη Eurovision δεν έχει σημασία πόσο ωραίο κοριτσάκι ή ωραίο αγοράκι είσαι. Είναι η φωνή σου. Ελπίζω να έχει μελετήσει καλά. Στην εκπομπή με τον Σεργουλόπουλο δεν με έχει ενθουσιάσει και νομίζω ότι δεν ταιριάζουν σαν ντουέτο».


Ειδήσεις σήμερα:

«Ονειρευόταν εγγόνια από τον γιο της και αυτός τη σκότωσε» - Η μαρτυρία φίλης της 71χρονης που δολοφονήθηκε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφυγε από τη δίκη όταν ο γιατρός Ηλιάδης μίλησε για το σύνδρομο Μινχάουζεν δι' αντιπροσώπου

Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Επιτίθεται στον αστυνομικό που πυροβόλησε στον αέρα για να διαφύγει ενώ κινδύνευε η ζωή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης