Μπέττυ Μαγγίρα: Έχω θυμό με τον Τριανταφυλλίδη για τις δηλώσεις του για τον Αρναούτογλου

Μπέττυ Μαγγίρα: Έχω θυμό με τον Τριανταφυλλίδη για τις δηλώσεις του για τον Αρναούτογλου

«Είναι ένας αυτοδημιούργητος, έφτιαξε μια σπουδαία καριέρα και μπράβο του» δήλωσε η παρουσιάστρια

maggira-triantifillidis
Η Μπέττυ Μαγγίρα, εξέφρασε την άποψή της και τον θυμό της, σχετικά με τις αρνητικές δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μετά την προβολή των δηλώσεων του δημοσιογράφου, είπε χαρακτηριστικά: «Έχω θυμό γιατί τον ενοχλεί απ’ ότι καταλαβαίνω ότι είναι ένας άνθρωπος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που δεν έχει παιδεία και βγάζει πάρα πολλά λεφτά, αυτό έκανε bold σε αυτά που έλεγε. Δεν είναι ο μόνος ο Γρηγόρης, δηλαδή φέρτε μου όλους τους παρουσιαστές και όλους αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση μπροστά, δεν είναι όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίου, δεν έχουν όλοι κάποιο πτυχίο».

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνέχισε λέγοντας: «Ίσα ίσα ο Γρηγόρης μπορεί να είναι και ένα καλό παράδειγμα, ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην πήγαινε Πανεπιστήμιο, αλλά να τα κατάφερε. Είναι ένας αυτοδημιούργητος, έφτιαξε μια σπουδαία καριέρα και μπράβο του που βγάζει και καλά λεφτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μεμπτό;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crmyhn1zfs3t)

Tι δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ο γνωστός κριτικός μίλησε τις προάλλες στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», σχολιάζοντας τους παρουσιαστές της τηλεόρασης.

Κλείσιμο
Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο παρουσιαστής του «2night Show», τον αποκάλεσε «κακόψυχο».

«Δεν με ενδιαφέρει τι δηλώνει για εμένα. Άκουσα αυτά που είπε περί κακοψυχίας για εμένα και γέλασα. Με ρώτησαν εάν θα έκανα μήνυση για προσβολή αλλά δεν κάνω ποτέ, είναι αντισυναδελφικό, αν και δεν είναι συνάδελφός μου. Μάλλον τα κρατούσε μέσα του και απάντησε γιατί σκέφτηκε ότι έχει μεγαλώσει αρκετά για να τον νοιάζει η εικόνα του καλού παιδιού. Πολλά καλά παιδιά κάνουν λάθος και φαίνεται ο πραγματικός τους χαρακτήρας», είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Ειδήσεις σήμερα

Συγκίνηση στα πρώτα δρομολόγια του Intercity - Δάκρυσε ο πρόεδρος του ΟΣΕ

«Όταν το παιδί σου δεν ανταποκρίνεται το σκουντάς, φωνάζεις» κατέθεσε γιατρός στη δίκη της Πισπιρίγκου

Συναγερμός σε 9 περιοχές για την κακοκαιρία ILINA - Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης