Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρία Κολοβού - «Ακούω υβριστικά σχόλια»

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρία Κολοβού - «Ακούω υβριστικά σχόλια»

«Στη ζωή μου δεν θα το επέτρεπα, εδώ μέσα κλείνω το στόμα μου» είπε η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια - Δείτε το βίντεο

ria_kolovou_survivor
Στο στόχαστρο των περισσότερων από τους συμπαίκτες της στο Survivor All Star, έχει μπει η Ρία Κολοβού μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας κατηγορείται ότι «μαγείρεψε» την τελευταία ψηφοφορία, αφού κατά τους Μπάρτζη και Ελευθερίου, συμμάχησε με τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Νικόλα Αγόρου, προκειμένου να βγει στον «τάκο» ο Νίκος Μπάρτζης.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι την επομένη, η Ρία Κολοβού ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας:

«Νιώθω ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι. Δεν με ενδιαφέρει να έχω κάποιον απέναντί μου. Σίγουρα, μπορώ με επιχειρήματα να πω τους λόγους που θα ψηφίσω έναν άνθρωπο. Απλά με ενοχλεί πάρα πολύ η αδικία. Και αυτή τη φορά νιώθω ότι εγώ και η Στέλλα αδικούμαστε. όταν γύρισα από το συμβούλιο αισθανόμουν τόσο πίεση μέσα μου. Έλεγα "τι κακό έχω κάνει;". Εξήγησα τους λόγους που ψήφισα τον Νίκο, ο Νίκος δεν έχει κανένα πρόβλημα, το έχει αποδεχτεί και η Ελευθερία ωρύεται. Ακούω από χθες τόσο ειρωνικά σχόλια, τόσο υβριστικά. Στη ζωή μου δεν θα το επέτρεπα και εδώ μέσα κλείνω το στόμα μου γιατί εδώ μέσα το τόσο γίνεται άλλο τόσο» είπε, χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cro6fnu0ecux)

Οι κατηγορίες Τάκη και Ελευθερίας
Το βράδυ μετά το συμβούλιο του νησιού, ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τη Ρία Κολοβού και τη Στέλλα Ανδρεάδου για «μαγείρεμα» ψήφων.

«Αυτό που έκανε η Ρία δεν είναι σωστό. Αυτό που έκανε. «Μαγείρεμα» ήταν και έβαλε και τον Αγόρου στο κόλπο. Δεν ήταν τυχαίο» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στην καλύβα. Και όταν τον ρώτησαν τι ψήφισε ο Αγόρου, ο ίδιος απάντησε: «Αυτό που του είπε η Ρία και η Στέλλα, τον Νίκο, το είπε και η Μελίνα στο συμβούλιο».

Το ίδιο υποστήριξε και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μιλώντας με τους συμπαίκτες της είπε: «Και τι πήγαν να κάνουν, πήγε η Ρία μαζί με την Στέλλα και τον Αγόρου, που ψηφίστηκαν την περασμένη βδομάδα και ήξεραν ότι θα πάρουν κάποιους να σώσουν το τομάρι τους».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cro5xzqac1pl)


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Εξ επαφής πυροβολήθηκε στο κεφάλι η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε αυτοκίνητο

«Καλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα την Τετάρτη - Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει

Ντάρια Τρεπόβα: Τι γνωρίζουμε για την 26χρονη που συνελήφθη για τη δολοφονία του Ρώσου μπλόγκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης