Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, αλλά και το γεγονός πως της αναφέρουν συνεχώς πως απέκτησε την πρωινή εκπομπή του MEGA, επειδή έχει βύσμα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crmadyvef56h)
«Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα. Μπορώ να σου δείξω και σχόλιο που έλαβα χθες. Αυτό νομίζω ότι μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ να ακούγεται. Δε με πειράζει. Αν από τα 100 σχόλια που θα λάβω, και τον κόσμο που έρθει να μου μιλήσει, κάτσω στον έναν που θα μου πει κάτι κακεντρεχές χωρίς επιχείρημα. Αν έρθει και μου πει, “άκουσα ότι πήρες εσύ τηλέφωνο και ήμουν μπροστά”, τότε θα πω εντάξει μας πιάσανε… Όταν όμως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μου πει, “είσαι βύσμα, γι’ αυτό και γι’ αυτό”… Σε αυτές τις δουλειές όποιος και να είσαι, αν δεν προσπαθήσεις, δεν παλέψεις, αν ο κόσμος δε δείξει ότι λίγο σε αγαπάει, δε νομίζω ότι εύκολα θα μείνεις» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
Στη συνέχεια τόνισε: «Πάντα θα ακούγεται αυτό. Έχω κλάψει, έχω στενοχωρηθεί , έχω θυμώσει… Στην αρχή. Τώρα, έχω αρχίσει να είμαι λίγο πιο χαλαρή με αυτά τα σχόλια που πάντα υπάρχουν».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.