Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπράντ: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπράντ: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Δείτε φωτογραφίες με τo ζευγάρι έτοιμο να επιστρέψει στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο του

haris-hristopoulos__1_
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν στον κόσμο τον δεύτερό τους γιο, πριν λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι πήρε σήμερα εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι έτοιμο να επιστρέψει στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι και τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος τους.

image00014

Κάποια μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της κύσης, τους έκαναν να θέλουν να προστατεύσουν το «μυστικό» τους όσο περισσότερο γίνεται. Ο Χάρης Χριστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend», ανέφερε πως επρόκειτο για έναν δύσκολο τοκετό, ενώ εξήγησε πως ενώ η Ανίτα Μπραντ είχε σκοπό να γεννήσει φυσιολογικά, δυσκολεύτηκε αρκετά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν σε καισαρική.

image00020
image00013


«Το έχω ξαναζήσει, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετική. Είμαι πανευτυχής, έχω χάσει το μυαλό μου. Είχα μεγάλο φόβο και αγωνία, γιατί είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία αυτή για μια γυναίκα. Εξέταζα καθημερινά την Ανίτα, έχω μάθει τα πάντα, τα βασικά τουλάχιστον, ώστε να μπορούσα να τα κάνω για να τη βοηθήσω. Το Ανιτάκι χαίρει άκρας υγείας», είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crm4ymm3gwjd)

«Ήρθαμε πριν δυο μέρες. Η γέννηση του Χρηστάκη μας, έγινε με φυσιολογικό τοκετό και όταν φτάσαμε εδώ, πηγαίναμε πάλι για φυσιολογικό τοκετό. Κάποια στιγμή, αρχίσαμε να φοβόμαστε, γιατί υπήρχε μια καθυστέρηση στη διαδικασία για να κατέβει το μωρό. Ο γιατρός μας και η ομάδα του ανέλαβε αμέσως δράση και προχωρήσαμε σε καισαρική», εξήγησε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
Τέλος, δήλωσε γεμάτος χαρά: «Μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε στα χέρια μας ένα πανέμορφο, υγιέστατο, αγγελικό αγοράκι. Τον είχαμε στα χέρια μας και κλαίγαμε από συγκίνηση. Βγαίνουμε σήμερα από το μαιευτήριο, σε λίγες ώρες».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις οι τραυματίες

Μήνυμα της WSJ στην Μόσχα: Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας, Ίβαν Γκερσκόβιτς

Έλενα Γκρέκου: «Για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης