Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Έγιναν ξανά γονείς - Υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Έγιναν ξανά γονείς - Υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

«Η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα» - Οι πρώτες δηλώσεις του φωτογράφου μέσα από το μαιευτήριο

xristopoulos_mprant934
Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, σχεδόν 3 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους.

Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day», πως ήταν μία κύηση δύσκολη. 

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια» είπε η παρουσιάστρια, χωρίς να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkcka86uo1l)

Συγκινημένος ο Χάρης Χριστόπουλος - «Η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα»

«Είμαι τρισευτυχισμένος» ήταν η πρώτη δήλωση του φωτογράφου, μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Σχετικά με το, γιατί κράτησαν την εγκυμοσύνη κρυφή, ο Χάρης Χριστόπουλος απάντησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσω σύνδεσης με το «Happy Day» από το μαιευτήριο:

«Όπως κι εσύ ξέρεις, γιατί είσαι και πνευματικός άνθρωπος μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα και έχουμε περάσει διάφορα. Ήτανε διακαής πόθος μας και γενικώς θέλουμε να έχουμε μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια αλλά μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Έχουμε κάνει πολλή προσευχή και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Άννα, που όλα πήγανε τόσο σωστά γι' αυτό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkct4hrinnt)


«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα» πρόσθεσε ο φωτογράφος.

Η επιθυμία τους να αποκτήσουν δεύτερο παιδί
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του, ο φωτογράφος είχε αποκαλύψει ότι τόσο εκείνος, όσο και η Ανίτα Μπραντ, θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.
Κλείσιμο
278973446_124996336806235_2383164429056701727_n

«Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν βρήκα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Ανίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ» είχε πει συγκεκριμένα. 

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ραγκούσης δήλωνε μικρά ή μηδενικά εισοδήματα στα πόθεν έσχες του για τη βίλα στην Πάρο

Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής - Ρίχνει ευθύνες και στον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη και αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης