Λάνα Ντελ Ρέι: Αρραβωνιάστηκε η τραγουδίστρια

Λάνα Ντελ Ρέι: Αρραβωνιάστηκε η τραγουδίστρια

Ποιος είναι ο σύντροφός της, Έβαν Γουίνικερ

lana_del_rey_545
Η Λάνα Ντελ Ρέι, η καταξιωμένη τραγουδοποιός, φέρεται να αρραβωνιάστηκε τον μουσικό Έβαν Γουίνικερ. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

Η τραγουδίστρια του «Summertime Sadness», της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ελίζαμπεθ Γκραντ, είχε μια σειρά από σχέσεις υψηλού προφίλ κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, όπως ο Σκωτσέζος τραγουδιστής Μπάρι Τζέιμς Ο' Νιλ, ο Ιταλός φωτογράφος Φραντσέσκο Καροτσίνι και ο ράπερ G-Eazy.

Ο Γουίνικερ που είναι και διευθύνων σύμβουλος της Range Media, φροντίζει για ταλέντα όπως οι Disco Biscuits, MAX και Daya. Ο ίδιος προέρχεται από τον χώρο της μουσικής, αφού στο παρελθόν ήταν μέλος του συγκροτήματος Steel Train με τον συνθέτη και παραγωγό Τζακ Άντονοφ, που συνεργάστηκε με την Ντελ Ρέι, σε πολλά από τα πρότζεκτ της.
Evan_Winiker_434
Κλείσιμο

Οι φήμες περί αρραβώνων πυροδοτήθηκαν όταν η τραγουδίστρια εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στην εκδήλωση «Billboard Women in Music» την 1η Μαρτίου. Ωστόσο, το ζευγάρι παρέμεινε σιωπηλό σχετικά με τη σχέση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εκπρόσωποι της Λάνα Ντελ Ρέι δεν έχουν σχολιάσει την είδηση.

Η τραγουδοποιός που κυκλοφόρησε πρόσφατα το ένατο στούντιο άλμπουμ της, «Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd» είχε μιλήσει στο παρελθόν για την προτίμησή της στους δυνατούς, σίγουρους για τον εαυτό τους, ανθρώπους.

Σε συνέντευξή της στο Rolling Stone το 2014, είπε: «Έχω μια προτίμηση στους πραγματικά καλούς, δυνατούς, γεμάτους αυτοπεποίθηση ανθρώπους». Μίλησε επίσης για την επιθυμία της να επιστρέφει στο σπίτι της σε κάποιον σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar το 2015: «Για κάποιον σαν εμένα, μου αρέσει να έχω κάποιον εκεί. Έχω υπάρξει μόνη μου, και αυτό είναι μια χαρά. Αλλά μου αρέσει να γυρίζω σπίτι και να έχω κάποιον εκεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Αν είχε πρόβλημα η καρδιά της Τζωρτζίνας δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ανάνηψη, κατέθεσε ο αναισθησιολόγος

Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το επίδομα προσωπικής διαφοράς - Ποιοι πάνε ταμείο, τα ποσά

Καλοκαίρι με 27 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, κακοκαιρία από Δευτέρα προβλέπει ο Μαρουσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης