Ηλιάνα Παπαγεωγίου: Αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της σε βραδινή έξοδο - Δείτε φωτογραφίες

Ηλιάνα Παπαγεωγίου: Αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της σε βραδινή έξοδο - Δείτε φωτογραφίες

Το μοντέλο διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο με τους συνεργάτες της στο «My Style Rocks», ενώ συνοδευόταν από τον Γιάννη Καραβασάνη, λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή τους

papagewrgiou_karavasanis73
Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης αποφάσισαν πριν μερικούς μήνες να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, παρά το διαζύγιο που κάποτε τους χώριζε. 

Όλα δείχνουν πως οι δυο τους περνούν καλά μαζί, ειδικά μετά τις κοινές τους φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο που έκαναν πρόσφατα.

Το μοντέλο διασκέδασε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης μαζί με τους συνεργάτες της από το «My Style Rocks» και συνοδευόμενη από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «You» οι δύο πρώην σύζυγοι απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ στην ίδια παρέα διασκεδάζουν μαζί τους, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το ζευγάρι μπορεί να πήρε διαζύγιο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα να πουν ξανά Ναι σε έναν μεγάλο έρωτα» αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού «You».

Δες το βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crimgpt6qakp)


«Είμαστε διαζευγμένοι, δεν το περίμενα»
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, η Ηλιανα Παπαγεωργίου μίλησε για την επανασύνδεση με τον Γιάννη Καραβασάνη.  Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η κριτής του My Style Rocks και μοντέλο ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και απάντησε «Ναι, είμαι πολύ καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση».

Σε άλλη σχετική ερώτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως: «Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη».

Για το αν είχε βγάλει από το μυαλό της αυτό τον άνθρωπο, η ίδια απάντησε: «Ναι, δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά».
Κλείσιμο



Η πρώτη φωτογραφία τους στα social media
Τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη, ανέβασε μία φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - την πρώτη κοινή τους μετά την επανασύνδεση.

Σε ένα Q&A που έκανε χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, το μοντέλο απάντησε σε ερώτηση ενός από τους ακολούθους της, σχετικά με το πώς είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην.

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» έγραψε στο ίδιο story της.

Δείτε την ανάρτησή της
ilianagiannis82




Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που 13χρονος μαχαιρώνει θανάσιμα καθηγήτρια στη Βραζιλία γιατί σταμάτησε καβγά με συμμαθητή του

Οι δύο τρομοκράτες θα έπαιρναν 15.000 ευρώ για κάθε νεκρό στο εστιατόριο στου Ψυρρή

Οι φύλακες άφησαν τους 40 μετανάστες να πεθάνουν μετά τη φωτιά στο κέντρο υποδοχής στο Μεξικό - Βίντεο-ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης