Σάρον Στόουν: «Προστατέψτε τα παιδιά μας»

Σάρον Στόουν: «Προστατέψτε τα παιδιά μας»

Σοκαρισμένη και συγκινημένη η ηθοποιός για τη φονική επίθεση στο δημοτικό σχολείο που κόστισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους, ανάμεσά τους και 3 παιδιά

Sharon_Stoun
Δραματική έκκληση απήθυνε η Σάρον Στόουν με σκοπό να σταματήσει η οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η χολιγουντιανή σταρ με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στο δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ όπου έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους και τρία μικρά παιδιά παίρνει θέση δημοσίως και ζητά από την πολιτεία να προστατεύσει τα παιδιά.

Στο σύντομο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη από τη φονική επίθεση της 28χρονης τρανς Όντρεϊ Χέιλ η Σάρον Στόουν ευχαρίστησε αρχικά την αστυνομία.

Στη συνέχεια εξέφρασε την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό. «Κάθε γονιός που βλέπει όσα έγιναν νιώθει την απελπισία που νιώθω και εγώ. Η Αμερική είναι από τις λίγες χώρες που επιτρέπουν στους πολίτες να έχουν όπλα. Αυτά τα εγκλήματα είναι αδιανόητα και λυπάμαι που το λέω αλλά προέρχονται από τον εγωισμό μας. Πρέπει να δράσουμε, να γίνουμε καλύτεροι. Πόσα παιδιά σκοτώθηκαν αυτό τον χρόνο; Ναι (τα εγκλήματα) προέρχονται από ανθρώπους που είναι ψυχικά ασθενείς και ναι προέρχονται από τον αρρωστημένο μας εγωισμό. Ελάτε, γίνεται μεγαλύτεροι από ότι είστε και γίνεται μικρότεροι από αυτό που νομίζεται πως είστε. Σας ευχαριστώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Οι δύο τρομοκράτες θα έπαιρναν 15.000 ευρώ για κάθε νεκρό στο εστιατόριο στου Ψυρρή

Survivor All Star: Το καρέ του «Μπλε» τάκου και οι αντιδράσεις της αποβολής των Γκότση-Πιλίδη - Δείτε βίντεο

Οι φύλακες άφησαν τους 40 μετανάστες να πεθάνουν μετά τη φωτιά στο κέντρο υποδοχής στο Μεξικό - Βίντεο-ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης