Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Απάτη είσαι Γκότση μου, άνθρακας ο θησαυρός»

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Απάτη είσαι Γκότση μου, άνθρακας ο θησαυρός»

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος και έδειχνες επιδεικτικά στον κόσμο ότι παίζεις ταπεινά» σχολίασε 

survivor-all-star__59_
Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star, αφού παραβίασαν και οι δύο τους κανονισμούς, έχει προκαλέσει εντάσεις στους παίκτες των δύο ομάδων.

Οι συμπαίκτες τους θέλησαν να σχολιάσουν τη μεγάλη ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης. Στην κάμερα του Survivor All Star μίλησε αρχικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της μπλε ομάδας νίκαγες κι ήσουν φαγωμένος;», ενώ πρόσθεσε: «Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα. Έχω βγει 5 φορές στον τάκο εξαιτίας σου, με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελες να δέσουμε όλοι σαν ομάδα και να είσαι ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cri7z66z2n69)

Στη συνέχεια, για την αποβολή του Γκότση μίλησε και ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο παίκτης δήλωσε στην κάμερα: «Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος και έδειχνες επιδεικτικά στον κόσμο ότι παίζεις ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες, στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως. Άνθρακας ο θησαυρός, είσαι Γκότση μου. Απάτη».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης