Τομ Μπρέιντι: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τη συνέντευξη της Ζιζέλ - «Τι είναι πραγματικά επιτυχία;»

Τομ Μπρέιντι: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τη συνέντευξη της Ζιζέλ - «Τι είναι πραγματικά επιτυχία;»

To μήνυμά του στα social media, μετά τα σχόλια της πρώην συζύγου του, Ζιζέλ Μπούντχεν στην τελευταία της συνέντευξη, σχετικά με το διαζύγιό τους

tom-breidi-zizel-mpounthen
Ο Τομ Μπρέιντι δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα στα social media, μετά τα σχόλια της πρώην συζύγου του, Ζιζέλ Μπούντχεν στην τελευταία της συνέντευξη, σχετικά με το διαζύγιό τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 13 χρόνια γάμου. Αν και αρχικά, ο λόγος φαινόταν να είναι η απόφαση του Μπρέιντι να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, λίγες εβδομάδες αφότου ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του, η Ζιζέλ το διέψευσε και εξήγησε πως οι λόγοι που τους χώρισαν ήταν πιο σημαντικοί.

Σε story που ανάρτησε στο Instagram, ο Μπρέιντι δημοσίευσε ένα κείμενο του διάσημου συγγραφέα, Ραλφ Γουάλντο Έμερσον που γράφει αρχικά: «Τι είναι επιτυχία;». Παρακάτω, τονίζει τη σημασία του να εκτιμά κανείς τις σχέσεις με έξυπνους ανθρώπους και παιδιά και να βρίσκει το καλύτερο στους άλλους, ενώ επισημαίνει επίσης τη σημασία του να αφήνεις έναν καλύτερο κόσμο και να γνωρίζεις ότι βοήθησες να διευκολυνθεί η ζωή κάποιου.



Στη συνέχεια το απόσπασμα ορίζει την επιτυχία, αναφέροντας πως σημαίνει «να γελάς συχνά και πολύ, να κερδίζεις τον σεβασμό των έξυπνων ανθρώπων και τη στοργή των παιδιών, να κερδίζεις την εκτίμηση των ειλικρινών κριτικών και να υπομένεις την προδοσία των ψεύτικων φίλων, να εκτιμάς την ομορφιά, να βρίσκεις το καλύτερο στους άλλους, να αφήνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο, είτε με ένα υγιές παιδί, είτε με ένα λουλούδι στον κήπο, είτε με μια λυτρωμένη κοινωνική κατάσταση, να ξέρεις ότι έστω και μια ζωή έχει αναπνεύσει πιο εύκολα, επειδή έζησες».

«Αυτό σημαίνει ότι έχεις πετύχει!», καταλήγει με το μήνυμά του να φαίνεται πως αποτελεί απάντηση στα όσα είπε η Ζιζέλ για εκείνον και τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο. Η συνέντευξη της πρώην συζύγου του στο Vanity Fair έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να τον χωρίζει, επειδή τελικά δεν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο. Η ίδια τόνισε ότι αυτές οι φήμες την πλήγωσαν και ότι ο χωρισμός τους έγινε απλά, επειδή ήθελαν διαφορετικά πράγματα στη ζωή.



«Όταν ήμουν 26 ετών και εκείνος 29, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε πράγματα μαζί», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Καθώς περνάει ο καιρός, συνειδητοποιούμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε να κάνουμε μια επιλογή».
Κλείσιμο

Εξήγησε ακόμη ότι ο χωρισμός τους δεν σημαίνει ότι δεν τρέφουν αγάπη κι εκτίμηση ο ένας για τον άλλο, αλλά ότι έπρεπε να είναι αληθινοί απέναντι στον εαυτό τους και να ζήσουν τη ζωή που ήθελαν. Τόνισε ότι «μια επιτυχημένη σχέση σημαίνει να βρεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης