My Style Rocks: Εκνευρισμένη η Ηλιάνα με τη Βασιλική - «Με ειρωνεύεσαι;»

My Style Rocks: Εκνευρισμένη η Ηλιάνα με τη Βασιλική - «Με ειρωνεύεσαι;»

Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια η διαγωνιζόμενη - Δείτε βίντεο

my-style-rocks__17_
Ακόμα μία έντονη ημέρα σήμερα στο My Style Rocks, αφού οι παίκτριες δεν δείχνουν καμία διάθεση να «ηρεμήσουν» τα νεύρα τους.

Το σημερινό λουκ που επέλεξε η Βασιλική δεν ενθουσίασε τους κριτές, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως θα χρειαζόταν κάποιες διορθώσεις. Ωστόσο, τη στιγμή που άκουγε όσα της έλεγε το μοντέλο, η παίκτρια φάνηκε να εκνευρίζεται με την κριτική της και της αντιμίλησε.

Τη στιγμή εκείνη, η Ηλιάνα φανερά εκνευρισμένη τη ρώτησε: «Με ειρωνεύεσαι;», με την παίκτρια να το αρνείται και να ξεσπάει σε κλάματα.

«Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ, γιατί κλαις; Δεν μπορώ», της είπε η κριτής, με τη Βασιλική να της λέει: «Ούτε εγώ θέλω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου». Για να ηρεμήσει τα «πνεύματα» η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε από τους κριτές να προχωρήσουν στη βαθμολογία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crd161nibsgp)

«Μερικές φορές έχετε ένταση μεταξύ σας με τις συμπαίκτριές σας και νομίζετε πως έρχεστε εδώ και συνεχίζει αυτή η συζήτηση. Άλλο το τι λέτε μεταξύ σας κι αλλιώς έρχεστε εδώ, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τη Βασιλική να συμφωνεί, λέγοντας πως «καμιά φορά τα νεύρα που έχει με τις συμπαίκτριές της την κάνουν να μιλάει ειρωνικά, χωρίς να το θέλει».

«Ναι, αλλά εμείς εδώ κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν είμαστε οι συμπαίκτριές σας, δεν θα πάρουμε επιταγή στο τέλος της εβδομάδας, ούτε θα αποχωρήσουμε, ακόμα τουλάχιστον», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι έβαλε «1» στη διαγωνιζόμενη.



Ειδήσεις σήμερα: 

«Γίνονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια» είπε ο Σι στον Πούτιν πριν φύγει από τη Μόσχα

Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη για βιασμό τουλάχιστον 5 μαθητριών

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης