Δανάη Μπάρκα για τις αποκαλύψεις Μικρούτσικου για Τρέμη: Θα σωριαζόμουν αν μου συνέβαινε αυτό

Δανάη Μπάρκα για τις αποκαλύψεις Μικρούτσικου για Τρέμη: Θα σωριαζόμουν αν μου συνέβαινε αυτό

Νιώθω ότι ακριβώς επειδή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αυτός που είναι, το λέω με όλο τον σεβασμό, γιατί πραγματικά τον σέβομαι, είναι λίγο στο απυρόβλητο» σχολίασε η παρουσιάστρια

danai-mparka__2_
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία αποκάλυψη σε συνέντευξή του και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σχέση των δύο έχει συζητηθεί αρκετά και οι εκπομπές αναφέρθηκαν στο θέμα. Μεταξύ αυτών και η εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία προβλήθηκαν κάποιες από τις δηλώσεις του.

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε μάλιστα, τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ανέφερε πως η ίδια τρέμει στην ιδέα, κάποιος από το παρελθόν της να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη για εκείνη, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα και ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει γέλια και χαρές στο κοινό, αν ξεχάσουμε και ποια είναι η κυρία Τρέμη που φαντάζομαι ότι τώρα θα τρέμει, νομίζω ότι πρέπει να το δούμε σαν κοινωνικό φαινόμενο την έκθεση πραγμάτων, χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο. Δηλαδή αν ο μεν είχε τηλεφωνήσει στη δε και είχε πει "μπορώ να το πω;", δεν μας πέφτει λόγος. Αν δηλαδή υπάρχει η συγκατάθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crcsp86ihma1)


Aναφερόμενη στη συνέχεια, στο ενδεχόμενο να τύχαινε κάτι παρόμοιο στην ίδια, είπε: «Αν δεν υπάρχει η συγκατάθεση νομίζω, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να μην την ονοματίσει, αν ήθελε να περιγράψει έναν έρωτα και μια γνωριμία. Δηλαδή εγώ τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν μου -ή εγώ να το κάνω σε κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι αναγνωρίσιμος, που έχουν υπάρξει αναγνωρίσιμοι άνθρωποι χωρίς να μαθευτεί στη ζωή μου-, είτε για λίγο καιρό είτε για πιο πολύ, να βγει αυτή τη στιγμή και να περιγράψει πράγματα που μπορεί να είχαμε ζήσει μαζί, χωρίς εγώ να το ξέρω. Νομίζω πως θα σωριαζόμουν».

Κλείσιμο
Τέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά πως θεωρεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι στο απυρόβλητο, λόγω του ονόματός του. «Νιώθω ότι ακριβώς επειδή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αυτός που είναι, το λέω με όλο τον σεβασμό, γιατί πραγματικά τον σέβομαι, είναι λίγο στο απυροβλητο. Δηλαδή ό,τι κι αν πει, δεν νομίζω ότι εύκολα κάποιος θα τον κρίνει όπως θα κρίνει άλλους ανθρώπους νεότερους στον χώρο που πολύ εύκολα να τους κατακρεουργούν. Νιώθω ότι τα τελευταία δυο χρόνια που ξαναείναι στην τηλεόραση, ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το απυρόβλητο, είναι πιο άνετος. Το έχει καταλάβει ότι δεν θα τον κρίνουν, αυτό νιώθω», δήλωσε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.


Ειδήσεις σήμερα: 

«Γίνονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια» είπε ο Σι στον Πούτιν πριν φύγει από τη Μόσχα

Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη για βιασμό τουλάχιστον 5 μαθητριών

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης