Χρήστος Θηβαίος για την οικογένειά του: «Είναι το μεγαλύτερο ξέφωτο ελευθερίας που έχω»

Χρήστος Θηβαίος για την οικογένειά του: «Είναι το μεγαλύτερο ξέφωτο ελευθερίας που έχω»

«Το σύζυγος και πατέρας είναι τα πάντα για εμένα» είπε ο ερμηνευτής

hristos-thivaios
Ο Χρήστος Θηβαίος έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην οικογενειά του, τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την τραυματική εμπειρία, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή.

Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε αρχικά για το πώς είναι η καθημερινή του ζωή. «Στα 60 μου, ζω μια καταπληκτική καθημερινή ζωή με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου και το εύχομαι πραγματικά, σε κάθε άνθρωπο. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το λίγο είναι το υπέροχο», δήλωλσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crczj5xjo7y9)

Όπως είπε, ο ρόλος του συζύγου και του πατέρα, είναι ο καλύτερος για εκείνον. «Η Τερέζα και τα παιδιά μου είναι το μεγαλύτερο ξέφωτο ελευθερίας που έχω. Το σύζυγος και πατέρας είναι τα πάντα για εμένα. Για τα παιδιά μου, δεν θέλω να με αγαπάς που σε γέννησα, αλλά επειδή σε εμπνέω να γεννήσεις. Για τη σύζυγο μου, θέλω να κοιμάμαι κάθε μέρα έστω και λίγο στην αγκαλιά σου, γιατί αυτός ο μικρός ύπνος νικάει τον θάνατο», είπε ο Χρήστος Θηβαίος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crczk48xjt0h)

Αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια, δήλωσε: «Γεννήθηκα το 1963. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος, είχε τελειώσει τη Νομική και γνώρισε τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον παππού μου, πατέρα της μητέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν από τη λόγια πλευρά και έκανε περιοδεία με τη Μαρίκα Κοτοπούλη και όπως μιλούσαν, πήγε η μητέρα μου και έσκασε ένα φιλί στον πατέρα της και του είπε "ωραία γυναίκα". Ερωτεύτηκαν με 20 χρόνια διαφορά. Ο πατέρας μου άφησε τον θίασο και την ακολούθησε στα μπουλούκια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crczl0bctyhl)
Κλείσιμο

Ανέφερε μάλιστα, πως και ο ίδιος ακολουθούσε στα μπουλούκια τους γονείς του. «Με ενοχλούσε τότε το κρύο και οι γονείς μου είχαν κάνει μια τρομερή επένδυση, είχαν αγοράσει μια σόμπα», είπε γελώντας.

«Σχολείο πήγα στο Μεταξουργείο στην οδό Κεραμέως στο 51ο τότε όπου οι γονείς μου αποφάσισαν να πάρουν μία πρόωρη σύνταξη για να καταφέρουν να είναι δίπλα μου. Για τους συμμαθητές μου ήμουν ο θεατρίνος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crczvjhnb5nl)

Ο Χρήστος Θηβαίος στη συνέχεια, μίλησε για το «τραύμα» που του άφησε η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή. «Είχαν μία παράσταση σε ένα θερινό κινηματοθέατρο, στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν πέντε χρονών τότε και έπαιζαν Γενοβέφα. Στη Γενοβέφα έχει ένα παιδάκι, το παιδάκι δεν ήρθε και όλοι κοιτούσαν καχύποπτα τη μαμά μου για να βγω εγώ στη σκηνή. Η μητέρα μου είχε τρομερά νεύρα, δεν ήθελε, ο πατέρας μου είχε πιο πολύ χιούμορ. Κατά τη διάρκεια της παράστασης με αγριοκοίταγε η μητέρα μου. Πήρα ένα τρομερό χειροκρότημα για μία κίνηση και όταν κατέβηκα μου είπε η μητέρα μου "αυτό που έκανες δεν θα τολμήσεις να το ξανακάνεις"», περιγράφει ο Χρήστος Θηβαίος.


Ειδήσεις σήμερα: 

«Γίνονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια» είπε ο Σι στον Πούτιν πριν φύγει από τη Μόσχα

Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη για βιασμό τουλάχιστον 5 μαθητριών

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης