Πάρις Χίλτον: Η ιστορία πίσω από το sex tape της - «Είπε ότι είχε κάθε δικαίωμα να το πουλήσει, του ανήκει»

Πάρις Χίλτον: Η ιστορία πίσω από το sex tape της - «Είπε ότι είχε κάθε δικαίωμα να το πουλήσει, του ανήκει»

«Μου είπε αν δεν θα το έκανα, θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια που θα το έκανε και αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ» αναφέρει η 42χρονη κληρονόμος

paris-hilton__2_
Το 2003, μια ερωτική ταινία με την Πάρις Χίλτον και τον τότε σύντροφό της, Ρικ Σάλομον διέρρευσε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η 42χρονη κληρονόμος μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε μετά τη διαρροή του sex tape στο βιβλίο της, με τίτλο «Paris: The Memoir» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στο βιβλίο, αναφέρει πως τότε ήταν μόλις 19 ετών και ο 33χρονος Ρικ την πίεσε πολύ να γυρίσει το βίντεο, ενώ λέγεται ότι της υποσχέθηκε ότι «κανείς δεν θα το δει ποτέ».

Παρά το γεγονός ότι δεν ένιωθε άνετα με την ιδέα, τελικά ενέδωσε, ισχυριζόμενη ότι χρησιμοποίησε αλκοόλ και βαρβιτουρικά για να νιώσει πιο χαλαρή. «Έπρεπε να πιω και με βοήθησε, το έκανα. Έπρεπε να δείξω ότι μπορώ, ότι το κατέχω. Ήξερα τι ήθελε και το συνέχισα», γράφει.


«Μου είπε αν δεν θα το έκανα, θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια που θα το έκανε και αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ. Να με πετάξει αυτός ο άνδρας, επειδή ήμουν ένα ανόητο παιδί που δεν ήξερε πώς να "παίξει παιχνίδια" για μεγάλους», προσθέτει.

Ένα χρόνον αργότερα, αφού το sex tape είχε ήδη διαρρεύσει, ο ο Ρικ κατέληξε να διανέμει και ο ίδιος το υλικό και να έχει τεράστιο κέρδος. «Είπε ότι είχε κάθε δικαίωμα να πουλήσει κάτι που του ανήκε, κάτι που είχε μεγάλη οικονομική αξία. Περισσότερη αξία από την ιδιωτικότητά μου, προφανώς. Την αξιοπρέπειά μου. Το μέλλον μου. Ντροπή, απώλεια και έντονος τρόμος με κυρίευσαν», αναφέρει η Πάρις Χίλτον.



Κλείσιμο
Η ίδια είχε δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της πως «ποτέ δεν περίμενε να δημοσιοποιηθεί κάτι τόσο ιδιωτικό», κατηγορώντας δημόσια τον Ρικ ότι κυκλοφόρησε το sex tape χωρίς την συγκατάθεσή της. Ως απάντηση στους ισχυρισμούς της, ο Ρικ μήνυσε αυτήν και την οικογένειά της για συκοφαντική δυσφήμιση. Αργότερα, η Πάρις τον αντέκρουσε για την κυκλοφορία της κασέτας και κέρδισε τελικά, έναν διακανονισμό.

Η σταρ δεν θα μπορούσε φυσικά, να μην εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά που είχε η Pink απέναντί της, καθώς στο βιντεοκλίπ της για το τραγούδι «Stupid Girls», διακωμωδεί τη διαρροή της ερωτικής ταινίας. 



Τέλος, σε άλλο σημείο του βιβλίου της, η Πάρι Χίλτον τονίζει: «Ο κόσμος με θεωρεί σύμβολο του σεξ, αλλά όταν οι άνθρωποι είδαν αυτή την ταινία, δεν είπαν "σύμβολο", είπαν "που****. Και δεν ντρέπονταν γι' αυτό».

Tι είχε δηλώσει ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε πρώτος το sex tape της Πάρις Χίλτον

Ενθυμούμενος το sex tape της Πάρις Χίλτον, ο Κέβιν Μπλατ ανέφερε πως έφτασε στα χέρια του. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγκάτοικός του έκανε παρέα σε ένα μπαρ στο Χόλιγουντ με τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Ρικ Σάλομον.

Ο συγκάτοικος του είπε στον φίλο του Blatt ότι είχε στην κατοχή του ένα sex tape στο οποίο ο Σάλομον έκανε έρωτα με την τότε άγνωστη κληρονόμο των Χίλτον, Πάρις, η οποία σύντομα θα πρωταγωνιστούσε στη δική της τηλεοπτική σειρά ριάλιτι του FOX, The Simple Life.

Ο Blatt είδε το βίντεο και όταν κατάλαβε ότι είναι νόμιμο πλήρωσε 50.000 δολάρια στον συγκάτοικό του έτσι ώστε να το πάρει στα χέρια του. «Σκέφτηκα τότε: «Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;» είπε ο Blatt. «Και μετά κατέληξα να με μηνύσουν για 20 εκατομμύρια δολάρια από τρία διαφορετικά άτομα», επεσήμανε ακόμη.

Είναι ενδεικτικό ότι για να αποδείξει πως είχε στην κατοχή του το sex tape ένα μήνα πριν από την προβολή του The Sweet Life, ο Blatt έστειλε με email ένα τρίλεπτο απόσπασμα του βίντεο σε δύο δημοσιογράφους στο US Weekly και στο Entertainment Tonight.

Όμως δεν είχε υπολογίσει ότι το βίντεο σύντομα θα γινόταν viral. «Σχεδόν σε ένα βράδυ το όνομα της Πάρις Χίλτον είχε τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google», είπε. Μάλιστα υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν ότι πίσω από τη διαρροή βρισκόταν η ίδια η Χίλτον για διαφημιστικούς λόγους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Από την πλευρά της η Πάρις Χίλτον έκανε λόγο για μια από τις «πιο ταπεινωτικές εμπειρίες της ζωής μου», ενώ μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ μίλησε για «βιασμό μέσω διαδικτύου». Η τανία «Μία νύχτα στο Παρίσι», έκανε πωλήσεις άνω των 20 εκατ. δολαρίων.

Ο Blatt ποκαλώντας το ως το πιο δημοφιλές πορνό βίντεο όλων των εποχών υπολόγισε ότι έκτοτε έχει αποφέρει έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως.

Μετά τη δημοσιοποίηση του sex tape της Πάρις Χίλτον έγινε δέκτης τηλεφωνημάτων από πρώην συντρόφους και πρώην φίλους αστέρων του Χόλιγουντ που του έλεγαν ότι είχαν sex tape και φωτογραφίες και ήθελαν να κερδίσουν χρήματα.

Μάλιστα υπήρξε περίπτωση όπου ένας φωτογράφος του τηλεφώνησε και του είπε ότι είχε στην κατοχή του υλικό με την Κάμερον Ντίαζ σε ηλικία 19 ετών. Στις συγκεκριμένες φωτογραγίες η Ντίαζ φαινόταν γυμνή από τη μέση και πάνω. Μάλιστα του είχε δώσει και έντυπο το οποίο φαίνεται ότι είχε την υπογραφή της ηθοποιού μέσω του οποίου συναινούσε στη δημοσιοποίηση του υλικού.

Όπως ισχυρίστηκε ο Blatt συνομίλησε με τους δικηγόρους της και του είπε να τον προσλάβουν ως σύμβουλο. Βοήθησε τις αρχές στον εντοπισμό της IP του αποστολέα ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση. Σύμφωνα με τον ίδιο μετά από χρόνια έτρωγαν στο ίδιο εστιατόριο και όταν την είδε πήγε και της είπε ότι εκείνος ήταν που είχε βοηθήσει στη σύλληψη του ενόχου. «Με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης