Eκτός του «My Style Rocks» βρίσκεται από σήμερα η Ευδοκία Τσαγκλή, καθώς ήταν ανάμεσα στους επιβάτες στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη.
Καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, θα χρειαστεί να λείψει από το ριάλιτι μόδας, με τη Βασιλική Λινού, την παίκτρια που αποχώρησε τελευταία, να παίρνει τη θέση της.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr8selxrr455)
Την ακακοίνωση για την απουσία της Ευδοκίας Τσαγκλή, έκανε η Κατερίνα Καραβάτου κατά την έναρξη της εκπομπής.
«Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σας πω το εξής. Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη», είπε αρχικά.
«Τραυματίστηκε, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, αναρρώνει, είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές και την αγάπη μας. Όποτε θελήσει και μπορεί, θα είναι ξανά μαζί μας. Τη θέση της παίρνει η κοπέλα που αποχώρησε τελευταία, η Βασιλική», συμπλήρωσε.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».