My Style Rocks: Η πρώτη εμφάνιση της Ευδοκίας Τσαγκλή - Επέβαινε στο τρένο των Τεμπών

My Style Rocks: Η πρώτη εμφάνιση της Ευδοκίας Τσαγκλή - Επέβαινε στο τρένο των Τεμπών

Η  31χρονη από τη Θεσσαλονίκη έλαβε συμμετοχή στο τηλεοπτικό σόου, πριν τραυματιστεί από  τη σύγκρουση των δύο τρένων στη Λάρισα - Δείτε το βίντεο

tsagli_mystylerocks83
Η Ευδοκία Τσαγκλή, μία από τους τραυματίες που άφησε πίσω η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, είναι η νέα παίκτρια στο My Style Rocks.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, το οποίο έχει γυριστεί πριν το τραγικό δυστύχημα, η Ευδοκία Τσαγκλή συστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι η Ευδοκία Τσαγκλή, είμαι 31 ετών και κατοικώ στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάζει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο, εργάζομαι στον χώρο της επικοινωνίας, κυρίως στην ηλεκτρονική σκηνή και ασχολούμαι με events και media. Από μικρή θυμάμαι ότι μου άρεσε να ντύνομαι έτσι, κάθε φορά που έφευγε η μαμά μου από το σπίτι έπαιρνα τα ρούχα της» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων στο βίντεο, μέσα από το οποίο λέει μερικά πράγματα για τον εαυτό της, όπως κάθε καινούργια παίκτρια στο My Style Rocks.

Στην πρώτη της εμφάνιση, επέλεξε να φορέσει γούνα σε απόχρωση φουξ με ασορτί καπέλο, ενώ κρατά στα χέρια της ροζ μπαλόνια. To κόνσεπτ που σκέφτηκε, ήταν εμφάνιση σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στα βουνά της Ιταλίας.

Η πρώτη αντιπαράθεση μάλιστα, δεν άργησε να έρθει με την Emilia, η οποία τη βαθμολόγησε με 1 στα 5.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr1zn6m4zim1)
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr200v0jmukx)


Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Τσακλή μέσα από το νοσοκομείο
Στο τρένο που ταξίδευε επί δέκα λεπτά προς τον θάνατο, τίποτα δεν προμήνυε όσα φρικτά θα επακολουθούσαν. «Ήμουν στο βαγόνι τρία, μέσα στο οποίο ήταν και μια άλλη κοπέλα μαζί με την γάτα της. Την πηγαίναμε βόλτα πάνω, κάτω και παίζαμε μαζί της. Γελάγαμε. Πού να φανταστούμε τι θα γινόταν μερικά λεπτά μετά» είπε στο protothema.gr.

56b97ebd-9d62-447c-ae95-6e5e78fd0739
Κλείσιμο


Την στιγμή της σύγκρουσης, η Ευδοκία Τσαγκλή, είχε προλάβει να καθίσει στην καμπίνα της. Όσοι ήταν στο διάδρομο εκσφενδονίστηκαν και είτε έχασαν τη ζωή τους, είτε τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. «Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νοιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι “μπάλα” για να προστατέψω το σώμα μου».

Παντού ακούγονται ουρλιαχτά, φωνές και ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. «Πιάνει αμέσως φωτιά και νοιώθω τις φλόγες πάνω μου. Καίγονται τα μαλλιά μου» συνεχίζει να περιγράφει η Ευδοκία Τσαγκλή.

IMG_5010
IMG_5009


Η λέξη πανικός είναι πολύ μικρή για να περιγράψει το τι συνέβη στο βαγόνι 3 αμέσως μετά τη σύγκρουση. Το μόνο σίγουρο, λέει η Ευδοκία Τσαγκλή, είναι ότι λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης. «Ψάχναμε να βρούμε τρόπο να εγκαταλείψουμε το βαγόνι. Ξαφνικά βρίσκουμε μια διέξοδο μέσα από τα συντρίμμια και τότε συνειδητοποιούμε ότι η απόσταση που μας χωρίζει από το έδαφος ήταν ίση με δυο ορόφους πολυκατοικίας. Τι είχε συμβεί; Ένα άλλο βαγόνι βρισκόταν κάτω από το δικό μας».

Μέσα στον πανικό τους, κάποιοι επιβάτες άρχισαν να πηδούν στο κενό μην υπολογίζοντας την απόσταση. «Πήδαγαν και μετά δεν ακούγαμε φωνές. Δεν ξέρω τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι. Επέζησαν; Τραυματίστηκαν και έχασαν τις αισθήσεις τους; Ειλικρινά δεν ξέρω».
treno-dystyxima1_2

Τότε η νεαρή γυναίκα ήρθε σε δίλημμα: « Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ» λέει χαρακτηριστικά.


«Επιλέγω να πηδήξω προσπαθώντας ωστόσο να μειώσω το ύψος. Γαντζώθηκα κυριολεκτικά από τις εξωτερικές επιφάνειες του βαγονιού, όσο μπορούσα τουλάχιστον να κρατηθώ και μετά πέταξα το μπουφάν μου κάτω ώστε να πέσω πάνω του μήπως και μειώσω το ρίσκο της πτώσης. Δυστυχώς όμως έπεσα πάνω σε μια πέτρα και έτσι έσπασα τη λεκάνη μου».



Όσοι κατάφεραν να την ακολουθήσουν, τραυματίστηκαν κι αυτοί. Από την αδρεναλίνη όμως, που οδηγεί σε άμεση σωματική αντίδραση, δεν αισθάνονταν πόνο. «Σηκωθήκαμε κι αρχίσαμε να τρέχουμε χωρίς να ξέρουμε που πηγαίνουμε. Απλά τρέχαμε και δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλον, ευχαριστώντας τον Θεό που είμαστε ζωντανοί»” καταλήγει η Ευδοκία Τσαγκλή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δυστυχώς δεν θα ζήσει», λέει ο ιδρυτής του Αττικού Πάρκου για το τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

«Ντρέπομαι που είμαι ζωντανή» ξεσπάει 19χρονη που γλίτωσε από το βαγόνι-εστιατόριο στα Τέμπη

Ποινική δίωξη κατά του επιθεωρητή και δύο σταθμαρχών για την τραγωδία στα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης