Πάμελα Άντερσον: Αγνώριστη στην πασαρέλα

Πάμελα Άντερσον: Αγνώριστη στην πασαρέλα

Η σταρ άνοιξε το σόου του διάσημου οίκου μόδας «Boss» στο Μαϊάμι

pamela-43432-mak_2
Η Πάμελα Άντερσον άνοιξε την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου «Boss» στο Μαϊάμι.

Η δημοφιλής ηθοποιός έδειχνε αγνώριστη, μέσα στο σοφιστικέ λουκ που κλήθηκε να αναδείξει στην πασαρέλα, καθώς το κοινό δεν την έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Ούτε όμως, το πρόσωπό της θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε, εντυπωσιακή σταρ του Baywatch.

Φορώντας ένα κρεμ λινό κοστούμι με oversized εφαρμογή, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες από λουστρίνι κι έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν σφιχτό κότσο, περπάτησε στο σόου και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.


Ανάμεσα στα δημοφιλή ονόματα, που περπάτησαν στην παρασέλα εκτός από την Πάμελα Άντερσον, ήταν η Ναόμι Κάμπελ, ο Dj Khaled και ο στυλίστας Λο Ρόατς.

Κλείσιμο
Στην επίσημη ανακοίνωση για το σόου, ο Μάρκο Φαλκιόνι, αντιπροέδρος του δημιουργικού τμήματος της Hugo Boss δήλωσε: «Ένα από τα βασικά μοτίβα που ενέπνευσαν τη συλλογή είναι η εξαιρετική ένταση που υπάρχει μεταξύ αντιθετικών στοιχείων, όπως οι στερεές και οι ρευστές καταστάσεις- η γη και η θάλασσα- το αδιαφανές και το διαφανές- το παρελθόν και το παρόν».

Δείτε φωτογραφίες:

SPL5530475_001
SPL5530424_014
SPL5530424_013
SPL5530424_001

Φαίνεται πως από τότε που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της, «Pamela, A Love Story» στο Netflix, η Πάμελα Άντερσον έχει υιοθετήσει ένα νέο, πιο ιδιαίτερο στυλ που δεν θυμίζει τη «σεξοβόμβα» των '90ς. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «ET Canada», η σταρ  παραδέχτηκε πως ήταν τόσο ντροπαλή στο παρελθόν, που της φαινόταν σχεδόν αδύνατον ακόμα και το να ποζάρει μπροστά από μια κάμερα.

«Η ντροπαλότητα που είχα ήταν κάτι πολύ εξουθενωτικό για εμένα. Όταν ήμουν μικρή, φορούσα ακόμα και καπέλο πάνω από το κεφάλι μου και το κατέβαζα τόσο, ώστε να βλέπω ίσα-ίσα», είπε χαρακτηριστικά.



Όπως λέει, ο λόγος πίσω από τις ανασφάλειες που είχε ήταν ότι ένιωθε «άσχημη». «Μισούσα την εμφάνισή μου, μισούσα τα πάντα. Ήμουν τόσο ντροπαλή και πάντα πίστευα ότι όλοι ήταν όμορφοι εκτός από εμένα. Απλά, δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση», εξήγησε.

Όταν της πρότειναν να ποζάρει για πρώτη φορά για το Playboy το 1989, η Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε πολλές φορές, μέχρι που αποφάσισε τελικά, να το δοκιμάσει. Εν τέλει, δεν της βγήκε σε κακό, αφού μετέπειτα εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο sex symbol της εποχής.


Φωτογραφίες: Pichichipixx / SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο


«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης