Πάμελα Άντερσον: Ο βιασμός στα 12, η κακοποίηση από την μπέιμπι σίτερ και ο Τόμι Λι
Pamela_A_Love_Story_arth

Πάμελα Άντερσον: Ο βιασμός στα 12, η κακοποίηση από την μπέιμπι σίτερ και ο Τόμι Λι

Το sex symbol των '90ς πήρε για πρώτη φορά «τον έλεγχο της αφήγησης» και μίλησε ανοιχτά για τις... μαύρες σελίδες της ζωής της στο ντοκιμαντέρ «Pamela: A Love Story»

Από το ντεμπούτο της στο Playboy το 1989, μέχρι και σήμερα, η Πάμελα Άντερσον έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Οι τηλεθεατές τη γνώρισαν καλύτερα από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Baywatch», στην επιτυχία της οποίας έπαιξε φυσικά, σημαντικό ρόλο. Τα ποσοστά τηλεθέασης εκτοξεύτηκαν, μόλις εμφανίστηκε στην οθόνη το ξανθό κορίτσι με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

Ήταν μάλιστα, εκείνη που κατάφερε να κάνει μόδα το «τρέξιμο σε αργή κίνηση». Ποιος θα περίμενε ότι ένα κορίτσι, το οποίο εντόπισαν μέσα στις κερκίδες ενός αγώνα ποδοσφαίρου, θα έφτανε τόσο γρήγορα στην κορυφή;

Η εταιρεία μπύρας «Labatt» ήταν η πρώτη που πίστεψε σε εκείνη και αμέσως μόλις είδε, τη νεαρή ξανθιά να φοράει τη μπλούζα με το λογότυπό της στην γιγαντοοθόνη, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα των ΒC Lions το 1989, φρόντισε να την προσλάβει αμέσως ως μοντέλο της. Ωστόσο, σίγουρα κανείς δεν πίστευε πως αυτή η κίνηση θα άλλαζε τη ζωή της Πάμελα Άντερσον.

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, η ηθοποιός μπορεί να ποζάρει σε εξώφυλλα, να κοσμεί περιοδικά και οθόνες, να συμμετέχει σε ταινίες, ποτέ όμως δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει η ίδια για τον εαυτό της.

Το ντοκιμαντέρ της, με τίτλο «Pamela: A Love Story» που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Netflix και έφερε την ηθοποιό για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, της έδωσε αυτή την ευκαιρία που ζητούσε, να πει η ίδια την ιστορία της.

Pamela, a love story | Official Trailer | Netflix

Η Πάμελα προσπάθησε να «δολοφονήσει» την μπέιμπι-σίτερ της
Όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ της, τα «δύσκολα» ξεκίνησαν από πολύ νωρίς για την Πάμελα Άντερσον. Η μπέιμπι-σίτερ που είχαν προσλάβει οι γονείς της για να προσέχει την ίδια και τον αδερφό της, κακοποιούσε και τα δύο παιδιά.

Για χρόνια, η σταρ υπέμενε τα βασανιστήρια στα χέρια της. Ωστόσο, ποτέ δεν μίλησε σε κανέναν για αυτό και ο λόγος εξέπληξε πολλούς. Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, είδε στο όνειρό της ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μπέιμπι σίτερ, μαχαιρώνοντάς τη στην καρδιά με ένα στυλό. Την επόμενη ημέρα, έμαθε ότι πέθανε σε τροχαίο.

Για πάρα πολλά χρόνια, πίστευε ότι εκείνη είχε προκαλέσει τον θάνατό της μέσω του μυαλού της. Έτσι, έμεινε να κουβαλάει τις ενοχές της και δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν για όσα πέρασε ως παιδί.

«Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή. Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν. Προσπάθησα να τη σκοτώσω στο όνειρό μου. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα. Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου τη νεαρή ζωή», περιγράφει στο ντοκιμαντέρ.

Ο βιασμός σε ηλικία 12 ετών
Αν η κακοποίηση στα χέρια της μπέιμπι σίτερ είναι ό,τι χειρότερο πιστεύει κανείς πως πέρασε η Πάμελα Άντερσον ως παιδί, κάνει λάθος. Η ηθοποιός είχε βιώσει πολλές «σκοτεινές» στιγμές στη ζωή της, τις οποίες επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες που έχει ζήσει, όπως ανέφερε, ήταν ο βιασμός της, σε ηλικία μόλις 12 ετών. Η Πάμελα Άντερσον είχε βρευεί με μία φίλη της σε ένα διαμέρισμα δύο αγοριών. Κάποια στιγμή, η φίλη της έφυγε με κάποιον και εκείνη έμεινε μόνης της με ένα από τα δύο αγόρια.

«Εκείνος ήταν 25 κι εγώ ήμουν μόλις 12. Με βίασε. Ένιωσα ότι έφταιγα εγώ που έγινε αυτό. Δεν το είπα ούτε στη μητέρα μου, ούτε σε κανέναν», εξηγεί χρόνια αργότερα η σταρ.

Είχε απορρίψει... 11 φορές το Baywatch
Αν και τελικά, ήταν ο ρόλος που την έκανε γνωστή στον κόσμο και την καθιέρωσε ως την «πιο σέξι γυναίκα ηθοποιό», αρχικά η Πάμελα Άντερσον δεν ήθελε να υποδυθεί τη Σι Τζέι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο ντοκιμαντέρ, είπε 11 φορές «όχι» στον συγκεκριμένο ρόλο. Ο λόγος μάλιστα, ήταν ότι το σετ γυρισμάτων βρισκόταν... μακριά από το σπίτι της.

«Τα γυρίσματα γίνονταν στη Μαρίνα Ντελ Ρέι της Καλιφόρνια. Δεν ήθελα να είμαι μακριά από το σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη δημοφιλή σειρά, η Πάμελα Άντερσον αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο της γιων, Τόμι Λι. Ο ντράμερ όπως είπε, βρισκόταν πολύ συχνά στα γυρίσματα της σειράς, για να την «επιβλέπει».

Ήταν γνωστός για τις σκηνές ζήλιας και τα βίαια ξεσπάσματά του εναντίον της ηθοποιού, με αποτέλεσμα πολλές φορές το συνεργείο να αλλάζει το σενάριο, όταν τον έβλεπε στο σετ ή να γυρίζει άλλες σκηνές, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις.

«Ο Τόμι Λι, ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου»
Παρά τους έντονους τσακωμούς, τις ζήλιες και τις καταχρήσεις που ήταν και τα... highlights της σχέσης τους, η Πάμελα Άντερσον παραδέχεται στο «Pamela: A Love Story» πως όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τον Τόμι Λι ήταν η «μόνη περίοδος της ζωής της που ήταν πραγματικά ερωτευμένη».

Μέχρι σήμερα, σε κάθε βίντεο που βλέπει από το διάστημα που ήταν μαζί, η Πάμελα Άντερσον συγκινείται, πράγμα που δεν διστάζει να δείξει και στο ντοκιμαντέρ της. Σε ένα σημείο του, η σταρ φαίνεται να χαζεύει βίντεο από τη σχέση της με τον Τόμι Λι με τους δύο γιους τους.

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, βγαίνει από το δωμάτιο βουρκωμένη και επιστρέφοντας λέει στον γιο της: «Ξέρεις τι κατάλαβα; Αγάπησα τον πατέρα σου για όλους τους σωστούς λόγους». Σε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ, δεν είναι λίγες οι αναφορές της στον πρώην σύζυγό της, ενώ κάθε φορά που μιλάει για εκείνον, το κάνει με σεβασμό, τρυφερότητα και αγάπη.

Οι γιοι της ήθελαν να πουλήσει το sex tape με τον Τόμι Λι
«Ήταν διαφορετικά για μένα από ό,τι ήταν για τον Τόμι. Ο Tόμι είναι ένας ροκ σταρ και κάπως ενίσχυσε την εικόνα του. Εγώ όμως ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή η καριέρα μου είχε τελειώσει», ακούγεται να λέει η Πάμελα Άντερσον. Οι γιοι της όμως, φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη.

Ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν θεωρούν πως εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα, η Πάμελα θα έπρεπε να είχε εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κερδίσει χρήματα από αυτή.

Εκείνη την περίοδο, ο ιδρυτής του περιοδικού «Penthouse», Μπομπ Γκουτσιόνε, πρότεινε στο ζευγάρι μία συμφωνία ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα της κλεμμένης κασέτας και να μη βγουν... χαμένοι. Ο Τόμι Λι και η Πάμελα Άντερσον φυσικά, δεν δέχτηκαν και όπως δηλώνει η σταρ: «Αυτή η στιγμή δεν θα έπρεπε να είναι για κανέναν άλλο, παρά μόνο για εμάς».

«Μακάρι να έβγαζε λεφτά. Θα είχε κάνει εκατομμύρια δολάρια, αν απλώς υπέγραφε ένα κομμάτι χαρτί. Αντίθετα, κάθισε αναπαυτικά, χωρίς να κάνει τίποτα και είδε την καριέρα της να σβήνει. Είχε χρέη για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο Μπράντον.

Ο Ντίλαν συμφωνεί κι εκείνος μαζί του και υποστηρίζει: «Πιστεύω ότι η ιστορία θα ήταν διαφορετική, αν έβγαζε χρήματα από την κασέτα. Απλά σου δείχνει κάτι, σωστά; Λοιπόν, αυτό το πράγμα έδωσε εγγυημένα σε κάποιους ανθρώπους εκατομμύρια δολάρια κι εκείνη απλά έλεγε "όχι". Νοιαζόταν μόνο για την οικογένειά της, να είμαστε καλά εμείς. Ποτέ δεν νοιάστηκε για τα χρήματα».

«Δεν θα δω ποτέ το Pam&Tommy»
Εκείνη μπορεί να προσπάθησε να βγάλει από τη ζωή της αυτή τη δύσκολη περίοδο, μετά την κυκλοφορία του sex tape με τον Τόμι Λι, όμως ακόμα και 28 χρόνια αργότερα, κάποιοι δεν την αφήνουν.

«Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», λέει χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στις σειρές και τα αφιερώματα που κάνουν την εμφάνισή τους τον τελευταίο χρόνο γύρω από εκείνη τη «μαύρη σελίδα της ζωής της».

Όπως είπε, πληγώθηκε πολύ, όταν είδε αυτό το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα, μετά από τόσα χρόνια. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως ένιωσε τον ίδιο εφιάλτη να ξαναρχίζει. «Μου δημιουργεί εφιάλτες αυτό το θέμα. Χθες βράδυ το σκεφτόμουν και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ», αναφέρει για την κυκλοφορία του «Pam&Tommy», μιας σειράς της Hulu, η οποία διηγείται την πραγματική ιστορία γύρω από το κλεμμένο sex tape.

Στο ντοκιμαντέρ όπως και σε άλλες δηλώσεις της, αναφέρει πως δεν πρόκειται ποτέ να δει την εν λόγω σειρά, γιατί δεν θέλει να «της ξυπνήσουν μνήμες». Ακόμα και όταν ένας από τους δύο γιους της την ενημερώνει για τον άνδρα που ευθύνεται για όλα αυτά, η Πάμελα Άντερσον αρνείται να ακούσει περαιτέρω πληροφορίες, για να προστατεύσει έτσι, τον εαυτό της.

Ο Μπράντον δήλωσε σχετικά: «Είναι εδώ, μετά από άλλο ένα διαζύγιο, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, προσπαθεί να έχει κάποιο είδος κανονικότητας και ξαφνικά, ακούμε για μια σειρά που βγαίνει για τους γονείς μου και την κλεμμένη κασέτα. Γιατί να ασχοληθείτε με κάτι που έγινε πριν 20 χρόνια και ξέρετε ότι πόνεσε κάποιον; Είναι το χειρότερο κομμάτι της ζωής της και κάποιοι το διακωμωδούν. Δεν έχει νόημα».

PAM & TOMMY Trailer (2022)

«Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το κορίτσι του»
Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε για τη ζωή της, τα φλερτ και τη φήμη της, η Πάμελα Άντερσον αναφέρθηκε και στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να την «κερδίσει». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το Νο1 κορίτσι του», ενώ σχολίασε: «Αυτό σημαίνει πως υπάρχει και Νο2;».

«Μου είπε: "Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα". Τον απέρριψα αμέσως. Ήθελα να ερωτευτώ. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό», συμπλήρωσε η Πάμελα Άντερσον. Εκπρόσωποι του ηθοποιού εξέδωσαν ανακοίνωση στον Τύπο, αναφέροντας πως η δήλωση της σταρ είναι «ψευδής και κατασκευασμένη». «Ο κύριος Σταλόνε επιβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα από αυτά».


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης