Η συνωμοσία του Μάρκου, η επιστροφή του Ρώμα και οι έρωτες στα πλατό

Η συνωμοσία του Μάρκου, η επιστροφή του Ρώμα και οι έρωτες στα πλατό

Συνεχίζει ακάθεκτη να επελαύνει η τηλεοπτική ματαιοδοξία και τίποτα, τίποτα δεν τη σταματά

seferlis-stili
Τώρα ειλικρινά, η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για αποχώρηση; Και τι είναι οι μεταγραφές; Μπισκότα να τα βγάζεις από την τσάντα κάθε φορά που νιώθεις υπογλυκαιμία; Και άντε, ας πούε ότι υπάρχει κανάλι που θέλει και μπορεί. Ο παρουσιαστής με την πορεία του Σεφερλή θα δεχτεί κάτι τέτοιο;

markos-seferlis
Πηγή: NDPPHOTO


Επίσης, κοντή μνήμη έχουμε. Θυμάμαι κι άλλες μεταγραφές να ανακοινώνονται εν ώρα δράσης και καθημερινής παρουσίας, από το ένα κανάλι στο άλλο. Εύθικτοι κατ’ επιλογήν και κατ’ εξαίρεση;

Για να μην ξεχνιόμαστε, συνεχίζει να απαντά ο Γιώργος στον Γρηγόρη και ο Γρηγόρης στον Γιώργο και ο ΑΝΤ1 να παρακολουθεί την συζήτηση.

Το κανάλι πάντως συνεχίζει να ανακοινώνει νέες παραγωγές και είναι η σειρά των ριάλιτι. Σήμερα λοιπόν έκαναν επίσημη εμφάνιση οι «Προδότες». «Οι Προδότες» είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου. 22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ! Ποιος θα το παρουσιάσει; Ε, η Ζέτα. Λογικά.

Επιστροφών συνέχεια. Ο Χαρης Ρώμας επέστρεψε στην μυθοπλασία. Ως Αριστοτέλης Δεμούνδος κάνει εμφάνιση στην σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια» για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

ρωμας


Κλείσιμο
Οσους μήνες γράφω στήλη και κουίζ στο «ΘΕΜΑ» ποτέ άλλοτε δεν έχω δεχτεί τόσα τηλεφωνήματα, τόσα μηνύματα και τόσες ερωτήσεις δια ζώσης για το κουίζ. Φταίει ο έρωτας; Φταίει. Ο οποίος θεριεύει στο πλατό της εκπομπής και το ζευγάρι γελά με τις αντιδράσεις αλλά προσέχει κιόλας. Είναι μέχρι να μαθευτεί…

Προβλήματα στους «Παγιδευμένους»Όταν αποχωρεί η σκηνοθέτις δεν είναι απλό για κανέναν. Την ματιάσαμε την σειρά; Ας ελπίσουμε όχι. Είναι αξιόλογη, η πιο δυνατή που έχει φέτος το κανάλι και μακάρι να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Απολαυστικά τα έξι λεπτά που η ομάδα της Ελένης αλλά και η ίδια προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν το δελτίο Τύπου της εκπομπής «Είμαστε μαζί». Είχε προηγηθεί κι ένα «σφάξιμο με βαμβάκι» για την Ελίνα Παπίλα. Ζωντάνεψε η εκπομπή, ζωήρεψε η Ελενάρα.

Ο,τι έχω πει και έχω γράψει για τα ριάλιτι θα τα ξαναέγραφα με τα δύο χέρια. Εξηγούμαστε. Ωραία ομάδα έχει το «Mega Καλημέρα». Στα τσίπουρα φαίνονται όλα, τηλεθεατάρες, όχι στο γυαλί… Πήγαν τα παιδιά σε ταβερνάκι και είδαμε και χαρήκαμε.

Κουιζάκι και φύγαμε: Ποια επιτυχημένη παρουσιάστρια δέχεται στενό μαρκάρισμα να μετακομίσει νοτιότερα;


Ειδήσεις σήμερα:

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών, φόρους και συντάξεις - Τι περιλαμβάνει

Βίντεο: Οι στιγμές πριν από την πτώση του αμερικανικού drone στη Μαύρη Θάλασσα

«Ανακυκλώνω, αλλάζω θερμοσίφωνα»: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και η επιδότηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης