Ο Νίκος φεύγει, ο Μάρκος έρχεται

Ο Νίκος φεύγει, ο Μάρκος έρχεται

Ευτυχώς έχουμε την ελληνική τηλεόραση στην οποία όλα μπορεί να συμβούν, ακόμη και αυτά που δε γίνονται ούτε στην ζωή

seferlis
Δεν ξέρω πόσες φορές στο παρελθόν, μεσούσης της σεζόν, οι παρουσιαστές ανακοίνωναν τις προθέσεις τους από τις εκπομπές τους. Δεν είμαι σε θέση να περιγράψω αυτό που συμβαίνει. Μέσα στην δίνη της αυτοαναφορικότητας, στην οποία όλοι πέσαμε, λιγότερο ή περισσότερο, έγινε κι αυτό. Και σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς από τον τηλεοπτικό αέρα ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για την επόμενη σεζόν. Μόνο που ο τίτλος δεν είναι «Εκτός τηλεόρασης ο Μουτσινάς». Είναι στην τηλεόραση υπό όρους. Ο ίδιος είπε πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει με καθημερινή εκπομπή αλλά και σε μεγάλο ποσοστό και όχι 100% να μην παραμείνει στην τηλεόραση. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως αν του προταθεί κάτι που θα αφορά μία εμφάνιση την εβδομάδα -και φυσικά δεν θα έχει και την ευθύνη της εκπομπής_ θα τον ξαναδούμε ενδεχομένως.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr647qor1j49)

Ωστόσο ο ΣΚΑΪ αυτή την στιγμή μάλλον στρέφει το βλέμμα στο μέλλον και ξεκινά ένα γαϊτανάκι ανακοινώσεων για συνεργασίες και νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον ψυχαγωγικό τομέα του. Λίγο μετά τις 8 απόψε ανακοινώθηκε επίσημα και η συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος τελικά δεν ανανέωσε με τον ΑΝΤ1, όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν σε αρκετά σημεία. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου αναφέρει τα εξής: «Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!». Αναμένουμε τις λεπτομέρειες.


Φανερώθηκε επίσημα και η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο με την Ελίνα Παπίλα και τίτλο τελικά «Είμαστε μαζί» και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Στέκομαι στο ευφάνταστο δελτίο Τύπου. «Από το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg έρχονται live και με τη ζωντανή συμμετοχή κοινού και τηλεθεατών για να «Είμαστε Μαζί», πρωταγωνιστές, σε μια διαφορετική εκπομπή για όσα μας αφορούν και μας προβληματίζουν. Ελίνα, Αντώνης, Γιώργος και Νεφέλη, θα συζητούν με έναν ξεχωριστό τρόπο επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα και θα μοιράζονται σκέψεις ανθρώπων και προσωπικά διλήμματα με το κοινό, το οποίο θα βρίσκεται ενεργά στο πλατό.

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν, αλλά και να διαμορφώνουν την εξέλιξη των θεμάτων που θα αναλύονται. Όλοι μαζί θα αναζητούν λύσεις και τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, αλλά και με τον εαυτό μας. Με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων». Ποιος κατάλαβε; Πώς ακριβώς θα λυθούν τα προβλήματά μας από τηλεοπτικά πρόσωπα; Θα φανεί το ερχόμενο ΣΚ. Προς το παρόν καλή επιτυχία θα ευχηθώ σε όλους.
Κλείνουμε με κουίζ πιπεράτο. Σε ποιο πάνελ δημοφιλούς εκπομπής φουντώνει έρωτας μεταξύ δύο συνεργατών που κανείς δεν φαντάζεται; Πάντα τέτοια να ευχηθούμε και να πούμε πως σύντομα η απάντηση θα δοθεί…



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης