Ζιζέλ Μπούντχεν: Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρθηκε από το NFL κι εκείνη του εύχεται τα καλύτερα - «Μόνο υπέροχα πράγματα»

Ζιζέλ Μπούντχεν: Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρθηκε από το NFL κι εκείνη του εύχεται τα καλύτερα - «Μόνο υπέροχα πράγματα»

Η Ζιζέλ φαίνεται πως προχωράει τη ζωή της και δεν έχει σκοπό να κοιτάξει πίσω - Το σχόλιό της στην ανάρτηση του πρώην παίκτη του NFL

zizel-mpounthen__1_
Ο Τομ Μπρέιντι έβαλε τέλος στην καριέρα του στο NFL με μία ανακοίνωση στα social media και η Ζιζέλ Μπούντχεν έσπευσε να του ευχηθεί τα καλύτερα από εδώ και στο εξής.

O 45χρονος Μπρέιντι είχε ανακοινώσει και το 2022 την απόσυρσή του, αλλά επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες στην ενεργό δράση, απογοητεύοντας έτσι την πρώην σύζυγό του, η οποία πίστευε ότι επιτέλους θα έχουν να περνούν χρόνο μαζί σαν οικογένεια.


Μάλιστα, για καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν το NFL να είναι από τους βασικούς λόγους που το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό. Ήταν άλλωστε, γνωστό πως η Ζιζέλ ένιωθε «αδικημένη» κατά κάποιον τρόπο, αφού είχε αφήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ για να αφιερωθεί στην οικογένειά της, με τον σύζυγό της να συνεχίζει να κυνηγά τα όνειρά του. Το ζευγάρι ωστόσο, είναι πλέον χωρισμένο και το μοντέλο επέστρεψε στα πλατό για φωτογραφίσεις, ενώ δήλωσε πως είναι αποφασισμένο να κάνει όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Η απόσυρση του πρώην συζύγου του από την ενεργό δράση δεν φαίνεται να την επηρέασε, καθώς μάλλον «είναι αργά» για αυτή την απόφαση, αφού η ίδια προσπαθούσε να τον πείσει να την πάρει αρκετά χρόνια πριν.


Έδειξε μάλιστα, πως δεν κρατάει καμία κακία στον Τομ Μπρέιντι και ακόμα κι όταν εκείνος έκανε μια ανάρτηση, στην οποία ανακοινώνει την απόσυρσή του, φρόντισε να του ευχηθεί στα σχόλια.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο Τομ Μπρέιντι ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, στο οποίο αναφέρει: «Καλημέρα σας. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Αποσύρομαι για πάντα αυτή τη φορά. Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω. Δε θα μακρυγορήσω. Λαμβάνετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης, και χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ όλους που μου επιτρέψατε να ζήσω το όνειρό μου. Δε θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπάω όλους».

Η Ζιζέλ έγραψε κάτω από τη δημοσίευσή του: «Σου εύχομαι μόνο υπέροχα πράγματα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου».

ζιζελ

Οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 13χρονου Μπέντζαμιν και της 12χρονης Βίβιαν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης