Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής μετά την ορκωμοσία - Δείτε βίντεο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής μετά την ορκωμοσία - Δείτε βίντεο

Αφότου ορκίστηκε υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, υπεβλήθη σε προγραμματισμένη επέμβαση και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του στα social media

xatzogiannis_nosokomeio
Λίγες μέρες, αφότου ανέλαβε και επίσημα το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του.

Πρόκειται για προγραμματισμένη επέμβαση στο χέρι του, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook. 

Στο βίντεο που ανάρτησε μέσα από το προφίλ του, ο τραγουδιστής και πλέον υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου ακούγεται να λέει:

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθην στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπως και την διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά και την άσκηση των καθηκόντων τους.

Nα είστε όλοι καλά ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματα σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω»  ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε το βίντεο

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. 🙏 Αύριο επιστρέφω στα καθήκοντα μου. #γενικονοσοκομειολευκωσιας #ιατρικόπροσωπικό #εξαιρετικοι #σαςευχαριστώ #στακαθηκονταμας #αποαυριο #υφυπουργείοπολιτισμού

Posted by Mihalis Hatzigiannis on Thursday, March 9, 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ποινική δίωξη κατά του επιθεωρητή και των δύο σταθμαρχών

Ούτε συζήτηση για εκλογές στο υπουργικό συμβούλιο - Αποκλείεται να γίνουν πριν το Πάσχα

Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης